d sub db 9 pin hanstik på lager

d sub db 9 pin hanstik på lager

Produkt beskrivelse d sub db 9 pin hanstik på lager Adam®Description: I henhold til dit krav, crimp type og loddetype kan leveres, Antal stifter inklusive 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle stik anvendes til bærbare, kabel, computerinterface enheder,   Digital...
d sub 37 pin female connector leverandør

d sub 37 pin female connector leverandør

Produkt beskrivelse d sub 37 pin female connector leverandør Adam®Efter dit krav, krympetype og loddetype   kan leveres, Antal stifter inklusive 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle stik anvendes til bærbare, kabel, computerinterface enheder,   Digitale enh...
d sub pin crimps 25-polet han-stik

d sub pin crimps 25-polet han-stik

Product Descriptionpin d sub pin crimps 25-polet han-stik Adam®Description: I henhold til dit krav, crimp type og loddetype kan leveres, Antal stifter inklusive 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle stik anvendes til bærbare, kabel, computerinterface enheder,   Di...
panel mount d sub dip straight 44 pin stik

panel mount d sub dip straight 44 pin stik

Produkt beskrivelse panel mount d sub dip straight 44 pin stik Adam®dip straight 44 pin d sub connector panel mount.All stik er intermateable med nogen D-sub   af sammenlignelige pin count og densitet, eller   D-sub-stikket fra enhver anden fabrikant, der op...
d sub high density stecker 50 pin stik højre vinkel pcb monterings beslag

d sub high density stecker 50 pin stik højre vinkel pcb monterings beslag

Produkt beskrivelse d sub high density stecker 50 pin stik højre vinkel pcb monterings beslag Adam® high density stecker 50 pin dsub højre vinkel pcb monteringsbeslag. Alle stik er intermateable med nogen D-sub   af sammenlignelige pin count og densitet, eller ...
Kinas vandbehandling Ikke-ion Kationisk Anion Kompositpulver Polyacrylamid / PAM

Kinas vandbehandling Ikke-ion Kationisk Anion Kompositpulver Polyacrylamid / PAM

1. Polyacrylamid-serie (pulver Emulsion) Cas nr .: 9003-05-8 H. S. Kode: 39069010 Det er en af ​​de vigtige vandopløselige forbindelser. Dens hastighed for absorberende vand varierer med forskellige afledte ioner. Det har egenskaberne af flokkulering, fortykning, skæring, ...
VKAR Racing 1/10 skala 4WD børsteløs elektrisk Bison Truggy RTR 120A Off-Road RC Bil 2.4G Hz Radio

VKAR Racing 1/10 skala 4WD børsteløs elektrisk Bison Truggy RTR 120A Off-Road RC Bil 2.4G Hz Radio

Vkarracing 1/10 skala 4WD børsteløs elektrisk Bison Truggy RTR 120A Off-Road RC Bil 2.4G Hz Der er tre farver af krop til valgfri, det er orange, sølv, grøn. Længde: 532mm / 20,9 in Hjulafstand: 330 mm / 12,9 in Chassis materiale: PA66 + GF (der er aluminium chassis som u...
Custom Printed ODM Genbrugspapir Tie Packaging Gaveæske

Custom Printed ODM Genbrugspapir Tie Packaging Gaveæske

Custom Printed ODM Genbrugspapir Tie Packaging Gaveæske Custom Printed ODM Recycled Paper Tie Emballage Gaveæske, som er fremstillet af Sunrise producenten, en vidunderlig emballage valg for bælte, tape, slips, ... pakning, det øjeblik, hvor du er i en dato, aftale elle...
impeller

impeller

Hjulhjulet refererer til hjulskiven med bevægende klinge, som er komponentdelen af ​​impulsmomentens rotor, og kan også henvise til det generelle navn på hjulskiven og det roterende blad monteret på den.
d sub 50 pin panel mount stik

d sub 50 pin panel mount stik

Produkt beskrivelse d sub 50 pin panel mount stik ADAMICU®d sub 50 pin panel mount-stik. Alle stik er intermateable med nogen D-sub   af sammenlignelige pin count og densitet, eller   D-sub-stikket fra enhver anden fabrikant, der opfylder dimensioneret med E...
d 44-pin stik til kvinder

d 44-pin stik til kvinder

Produkt beskrivelse d 44-pin stik til kvinder ADAMICU®44 pin d sub female connector. Alle stik er intermateable med nogen D-sub   af sammenlignelige pin count og densitet, eller   D-sub-stikket fra enhver anden fabrikant, der opfylder dimensioneret med Ensar...
d sub 50 pin hane konnektor vga port

d sub 50 pin hane konnektor vga port

Produkt beskrivelse d sub 50 pin hane konnektor vga port ADAMICU®50 pin d sub-stik. Alle stik er intermateable med nogen D-sub   af sammenlignelige pin count og densitet, eller   D-sub-stikket fra enhver anden fabrikant, der opfylder dimensioneret med Ensart...
vga female connector 26 pin d stik

vga female connector 26 pin d stik

Produkt beskrivelse ADAMICU® vga female connector 26 pin d-stik. Alle stik er intermateable med nogen   D-sub af sammenlignelige pin count og densitet,   eller D-sub-stikket fra enhver anden fabrikant, der opfylder dimensioneret med Ensartede standarder.Soldera...
12 '' Amber Advarsel Mini Strobe Light Bar Emergency 12v 24v Super Slim Police Lightbar

12 '' Amber Advarsel Mini Strobe Light Bar Emergency 12v 24v Super Slim Police Lightbar

Type: Mini Light Bar   Spænding: 12V-24V lampe Type: LED-certificering: CE / RoHS / FCC / ISO / SGS   Bilmærke: Universal Oprindelsessted: Guangdong, Kina (fastlandet)   Brandnavn: WLLIGHTING Model nummer: WL-911-22   Garanti: 1 år Led Mængd...
d sub 62 pin stik stik

d sub 62 pin stik stik

Produkt beskrivelse d sub 62 pin stik stik ADAMICU®Alle stik er intermateable med nogen D-sub   af sammenlignelige pin count og densitet, eller   D-sub-stikket fra enhver anden fabrikant, der opfylder dimensioneret med Ensartede standarder.Solderafslutninger...
LED mini højeffekt advarselslys bar 12V 24V nødmonteret lys til ambulance / politiet / lastbil

LED mini højeffekt advarselslys bar 12V 24V nødmonteret lys til ambulance / politiet / lastbil

Type: Mini politi lys / Direktører Lightbars   Spænding: 12V-24V lampe Type: LED   Certificering: CE / RoHS / FCC / ISO / SGS Bilmærke: Universal   Oprindelsessted: Guangdong, Kina (fastlandet) Brandnavn: WLLIGHTING   Model nummer: WL-911-14 ...
d sub 37 pin d type stik 90 graders elektrisk stik

d sub 37 pin d type stik 90 graders elektrisk stik

Produkt beskrivelse d sub 37 pin d type stik 90 graders elektrisk stik. Alle stik er intermateable med nogen D-sub   af sammenlignelige pin count og densitet, eller   D-sub-stikket fra enhver anden fabrikant, der opfylder dimensioneret med Ensartede standarde...
20 '' SMD høj effekt 12V 24V advarselsmotor magnetisk tag Top Light bar

20 '' SMD høj effekt 12V 24V advarselsmotor magnetisk tag Top Light bar

Varenr .: WL-911C-4 Type: Tagstangslys Spænding: 12V-24V lampe   Type: LED Certificering: CE / RoHS / FCC / ISO / SGS   Bilmærke: Universal Oprindelsessted: Guangdong, Kina (fastlandet)   Brandnavn: WLLIGHTING Garanti: 1 år   Led Mængde: ...
top