Absorberende svampruller

Absorberende svampruller

  Absorberende svamprulle også kendt som svampestang - lavet af PVA-skumsvamp med højdensitets hydrofilt molekyle, dets mikroporer er forbundet med hinanden med god vandabsorption, hurtig tørring og god korrosionsbestandighed.   Det er ideelt at bruge det til a...
Hæftede sæt børster

Hæftede sæt børster

  Anvendelse: Overflade rengøring, emne nedbrydning, polering, efterbehandling .Feature: lavet af træ eller plast, fastspændt i børsterne ved hårplanter. Ifølge kundens forskellige krav kan der laves flad, skive, hjul og roterende negle og andre børster. Kan ...
Accepter brugerdefinerede endebørster

Accepter brugerdefinerede endebørster

  Velegnet til industriel overfladegranbehandling, der bruges til at fjerne snavs, slagge, burr, ren, afbælgning, poleringsfunktion på emnet. Såsom glas, motor cylinder, cylinder hoved, pneumatiske komponenter, hydrauliske dele, hardware tilbehør og anden overfladebeh...
Fabrik engros lille rektangulær mynte slik tin boks

Fabrik engros lille rektangulær mynte slik tin boks

Produkt beskrivelse Tingens navn: Lille mynte   slik tin boks Materiale: Matkvalitetsblade   Størrelse: 40 * 20 * 75mm Tykkelse: 0,23 mm Udskrivning: CMYK, Pantone Color, Golden Larn inside MOQ: 5000 stk       Kunstværk: AI, PDF osv Prø...
Custom Nylon Steel Wire Messing Wire Slibebøsningsruller

Custom Nylon Steel Wire Messing Wire Slibebøsningsruller

  Anvendelse: Kontinuerlig tilbagevenden, Galvaniseret, farvet belagt ledning, rensning af overfladerengøring, Rengøringsoverflademaling, Oxidlag, Burr, Rustpunkt. Bredt brugt i metallurgisk plade, belægning linje, printplade, mad rengøring, tekstilmaskiner, høj temp...
Vævede sokker

Vævede sokker

Prøver produceres efter kundens design og krav. Transport: Luft (ved brug af DHL) eller havet Betaling: support PayPal og bankoverførsel. Levering: Send straks efter modtagelse af betaling.
Fødevarekvalitet hjerteformet chokolade slik tin boks

Fødevarekvalitet hjerteformet chokolade slik tin boks

  Pduduct Beskrivelse Element Navn: Brugerdefineret chokolade slik tin boks Materiale: Matkvalitetsblade Størrelse: 180 * 170 * 35mm Tykkelse:     0,23 mm Udskrivning: CMYK, Pantone Color, Golden Larn inside MOQ: 3000 stk Kunstværk: AI, PDF osv ...
D-sub 9W4 power kvindelige tilslutninger retvinkeltype

D-sub 9W4 power kvindelige tilslutninger retvinkeltype

Produkt beskrivelse 9w4 Beskrivelse af Combo D-SUB-stik High Power Connectors Loddetråd lige 5w5 han- og hunkoblinger Kombination D-SUB-stik giver den ideelle løsning til applikationer, der kræver strøm-, signal- og koaksialforbindelser inden for en stik. Denne serie af st...
Rektangulær Sammenfoldelig Emballage Kasse Custom Print Vinpapiræsker #winebox

Rektangulær Sammenfoldelig Emballage Kasse Custom Print Vinpapiræsker #winebox

Rektangulær Sammenfoldelig Emballage Kasse Custom Print Vinpapiræsker #winebox Rektangulær foldbar emballage boks Custom Print Vinpapirbokse, en elegant design gavepapir emballage boks til vin forsendelse emballage, med luksus excogitation, stiv kartonfremstilling for hånd...
High Power 5W5 connectors loddepinde lige mandlige og kvindelige stik

High Power 5W5 connectors loddepinde lige mandlige og kvindelige stik

Produkt beskrivelse 5w5 Beskrivelse af Combo D-SUB-stik High Power Connectors Loddetråd lige 5w5 han- og hunkoblinger Kombination D-SUB-stik giver den ideelle løsning til applikationer, der kræver strøm-, signal- og koaksialforbindelser inden for en stik. Denne serie af st...
Kina producent Flakes / Perler / Solid 99% (Sodium Hydroxid, NaOH) Caustic soda

Kina producent Flakes / Perler / Solid 99% (Sodium Hydroxid, NaOH) Caustic soda

Ejendomme Produktnavn: Caustic Soda Flake / Solid / PearlCAS-nr .: 1310-73-2 Molekylvægt: 40,00 Molekylær formel: NaOHAppearance: Hvide flager, faste, perle. Applikationer Anvendes som råmateriale til fremstilling af sæbe, rengøringsmiddel, tekstiler og papir, i vandblød...
høj nuværende 36W4 loddetål vinklet stik

høj nuværende 36W4 loddetål vinklet stik

Produkt beskrivelse 36W4 Beskrivelse af Combo D-SUB-stik 36W4 Kombination D-SUB-stik er den ideelle løsning til applikationer, der kræver strøm-, signal- og koaksialforbindelser inden for et stik. Denne serie af stik opnår pladsbesparelse på PCB og I / O-design. Med denne...
da 15 pin konnektor til konnektorkobling

da 15 pin konnektor til konnektorkobling

Produkt beskrivelse da 15 pin konnektor til konnektorkobling Adam®Efter dit krav, krympetype og loddetype kan leveres, Antal stifter inklusive 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle stik anvendes til bærbare, kabel, computerinterface enheder,   Digitale enheder, ko...
Kina fabrik Glacial eddikesyre løsning pris

Kina fabrik Glacial eddikesyre løsning pris

Eddikesyre Populær navn: Glacial eddikesyre syre; eddikesyre syre opløsning; Eddikesyre Syre Glacial BP; GAAMF: CH3COOH Cas No.:64-19-7 EINECS No.:200-580-7 Hs kode: 2915211100 FN NO.:2789Dangerous Gods klasse: 8 AppearanceMelting punkt: 16.635 ° C Kogning punkt : 117,9 ° ...
d sub db 9 pin hanstik på lager

d sub db 9 pin hanstik på lager

Produkt beskrivelse d sub db 9 pin hanstik på lager Adam®Description: I henhold til dit krav, crimp type og loddetype kan leveres, Antal stifter inklusive 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle stik anvendes til bærbare, kabel, computerinterface enheder,   Digital...
d sub pin crimps 25-polet han-stik

d sub pin crimps 25-polet han-stik

Product Descriptionpin d sub pin crimps 25-polet han-stik Adam®Description: I henhold til dit krav, crimp type og loddetype kan leveres, Antal stifter inklusive 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle stik anvendes til bærbare, kabel, computerinterface enheder,   Di...
d-sub-krypteringsstifter kvindelige 50-polet stik elektronik

d-sub-krypteringsstifter kvindelige 50-polet stik elektronik

Produkt beskrivelse d-sub-krypteringsstifter kvindelige 50-polet stik elektronik Adam®Description: I henhold til dit krav, crimp type og loddetype kan leveres, Antal stifter inklusive 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Alle stik anvendes til bærbare, kabel, computerinterf...
panel mount d sub dip straight 44 pin stik

panel mount d sub dip straight 44 pin stik

Produkt beskrivelse panel mount d sub dip straight 44 pin stik Adam®dip straight 44 pin d sub connector panel mount.All stik er intermateable med nogen D-sub   af sammenlignelige pin count og densitet, eller   D-sub-stikket fra enhver anden fabrikant, der op...
top