\\ \"Det smarte valg: Vejen til succes med hårdhedstesteren \\\"

Udgivelses dato:2023-09-01

a durometer er et instrument, der bruges til at måle hårdheden af ​​et materiale. Det kan hjælpe os med at evaluere egenskaberne ved materialer som slidstyrke, deformationsmodstand og påvirkningsmodstand. Hårdhedstester har en bred vifte af applikationer, herunder materialevidenskab, teknik, kvalitetskontrol og produkttest.

 

the arbejdsprincippet for hårdhedstesteren er Baseret på at anvende en specifik form af indersiden på overfladen af ​​det materiale, der skal testes, og måle dybden af ​​penetration eller overfladeindtryk af inderten til materialet. I henhold til forskellige målemetoder og principper kan hårdhedstester opdeles i flere typer, såsom Rockwell Hardness Tester, Brinell Hardness Tester, Vickers Hardness Tester og Microhardness Tester.

 Hardness tester - Used to test product thickness (2).jpg

-rockwell hårdhedstester, en af ​​de mest almindelige typer af hårdhedstester, evaluerer hårdheden af ​​et materiale ved at anvende en stålkugle eller diamantkonisk indenter på overfladen af ​​det materiale, der skal testes og måler diameteren på Det indtryk, der er skabt af indenteret på overfladen af ​​materialet. Brinell -hårdhedstesteren bruger en stålkugle eller diamantkonisk indentider til at anvende tryk på overfladen af ​​materialet under en bestemt belastning og måler materialets hårdhed med dybden af ​​det indtryk, der er skabt af indenteret på materialets overflade. Vickers -hårdhedstester og mikrohardness -tester er egnede til lille indrykningsmåling af ikke -nmetalliske materialer.

 

hardness tester er meget brugt på mange områder. Inden for materialevidenskab og teknik kan hårdhedsmålere bruges til at evaluere de mekaniske egenskaber ved materialer, kvalitetskontrol og produkttest. I metalbearbejdningsindustrien bruges for eksempel hårdhedsmålere ofte til at teste hårdheden af ​​metalmaterialer for at afgøre, om de opfylder designkravene. I konstruktion og luftfart kan hårdhedsmålere bruges til at teste materialernes holdbarhed og styrke. Derudover bruges hårdhedsmålere i vid udstrækning i malmudforskning og geologiske undersøgelser til at vurdere hårdheden og strukturen af ​​klipper. Peger på at være opmærksom på,når du bruger en hårdhedstester. For det første skal den passende hårdhedstester og indenterne være Selec116; ed i henhold til den type materiale, der skal testes. For det andet skal korrekte driftsprocedurer følges, og hårdhedstesteren og Indrenter skal opbevares i god stand og kalibreres. Endelig skal der rettes opmærksomheden på fremstillingen af ​​overfladen af ​​det målte materiale for at sikrenøjagtigheden og gentageligheden af ​​målingen.

 Hardness tester - Used to test product thickness (1).jpg

&in resume, En hårdhedstester er et instrument, der bruges til at måle hårdheden af ​​et materiale. Den vurderer materialets hårdhed ved at anvende et indrykk på overfladen af ​​det materiale, der skal testes, og måle penetrationsdybden eller overfladeindtrykket af indrykkeren. Hårdhedstester har en bred vifte af applikationer inden for materialevidenskab, teknik, kvalitetskontrol og produkttest. Når du bruger hårdhedsmåleren, er detnødvendigt at vælge den passende hårdhedstester og indrykk og følge de korrekte driftsprocedurer. Efterhånden som teknologien fortsætter med at gå videre, vil hårdhedstesteren fortsætte med at forbedre og forfine, hvilket giver merenøjagtige og effektive løsninger til materialetest og kvalitetskontrol.#

 


tips: Da hårdhedsmåleren konstant opgraderes, er hårdhedsmålerbilledet kun til reference, detaljer e -mail -konsultation! Flere kvalitetsprodukter glæder dig over din konsultation!

dongguan runzhi Electronics Co., Ltd.Runzhi company products (6).jpgtesting Instrumentafdeling er hovedsageligt engageret i forskellige laboratorieforsyninger og testinstrumenter og udstyr: arbejdsbænk, miljømæssigt eksperimentinstrument, elementdetektion kombineret instrument, gulvspecial resterende tester, låsestørrelse tester, lige line højre vinkeldetektor, mikrocomputer pushpull kraftmåler, Statisk bøjningsstyrke tester, høj

precision videoprojektor, caster tester, faldende boldtester, faldende sandmåler, 90

degree skrælstester, ridsemodstandstester, slibetester, glansmåler, hvidhedsmåler, energimåler, specifik tyngdekraftmåler, infrarød Termometer, viscometer, tykkelsesmåler, dybde meter, analytisk balance, calipers, feeler gauge og andre instrumenter og udstyr er tilgængelige. Velkommennye og gamle kunder fra hele landet for at ringe og sende til konsultation: 

-----website: https:www.instrumentvip .com

 Runzhi company products (3).jpg

tel: 86

13712847488///contact Person: Mr. Zheng

+

contact Person:n

Hardness tester - Used to test product thickness (3).jpg



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business Department

Firma Telefon: +86 13717173764

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13712847488

Internet side: runzhi.danb2b.com

Adresse: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top