2023 Kingtom godluck i begyndelsen

Udgivelses dato:2023-07-04

dear Kingtom team,

2.png3.png

as Vi bød farvel med et begivenhedsrigt år og byder daggryet i 2023, jeg vil benytte lejligheden til at udvide mine inderlige ønsker til hver enkelt af jer. Det er med enorm taknemmelighed og stolthed, at jeg reflekterer over vores rejse som et gummiproduktkonglomerat og det urokkelige dedikation hver af jer har vist.

året 2022 var fyldt med udfordringer, der testede vores modstandsdygtighed og tilpasningsevne. Alligevel, gang på gang, rejste vi os over dem, forenede os i vores fælles engagement i ekspertise. Det er denne ukuelige ånd, der adskiller os og driver os mod en lysere fremtid.

as vi går i gang med dettenye år, lad os omfavne de muligheder, der ligger foran os. Lad os fortsætte med at skubbe grænser, udforske innovative løsninger og fremme et miljø for samarbejde. Sammen kan vi opnå bemærkelsesværdige feats og sættenye benchmarks i gummiindustrien.

i er utroligt optimistisk med hensyn til, hvad fremtiden har for Kingtom. Vi er godt-positioneret til at drage fordel afnye muligheder og gå foran med at forme industriens landskab. Med vores klipning-edge -teknologi, usædvanligt talent og urokkelig lidenskab vil vi fortsætte med at levere fremragende produkter og tjenester, der overskrider vores kunder' Forventninger.

Høj overføring måles vores succes ikke kun ved økonomiske gevinster eller markedsdominans. Det ligger i væksten og opfyldelsen af ​​hvert medlem af vores team. Når vi går videre, lad os investere i vores personlige og faglige udvikling, støtte hinanden og skabe en kultur, der fremmer inklusivitet, kreativitet og kontinuerlig læring.

in lukning, lad os gribe dettenye år med fornyet kraft og beslutsomhed . Lad os omfavne forandring, omfavne udfordringer og omfavne de uendelige muligheder, der ligger inden for vores greb. Sammen vil vi overvinde enhver hindring ognånye højder af succes.

i ønsker jer alle et glædeligtnytår fyldt med velstand, opfyldelse og en følelse af formål. Maj 2023 være året, hvore Vores kollektive bestræbelser og drømme kommer til udførelse.

Thank dig for dit urokkelige engagement og for at være drivkraften bag Kingtom' s succes.

warmest hilsen,

joe

ceo, Kingtom Gruppe


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Xiamen Kingtom Rubber & Plastic Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top