5 Anvendelse af LED -gennemsigtig display

Udgivelses dato:2023-05-23
ov

1.stage The LED gennemsigtig skærm vedtager SMD -teknologien på tabelstick -enhed, modelleringsdesignet er ikke begrænset af boksstrukturen og kan tilpasses i henhold til den diversificerede fase -modellering. Permeabiliteten og tyndheden af ​​LED -displayet bruges til at gøre det samlede billeddybde længere, hvilket er befordrende for scenefekten, der gengiver og driver atmosfæren, og det perfekte udtryk for scenetemaet. 

2.shopping Mall

TranSparent display fuld af følelse af videnskab og teknologi, er uden tvivl et skarpt værktøj til reklameaktiviteter, den interaktive kombination af moderne kunst og butiksmodellering, Kan effektivt tiltrække forbrugernes opmærksomhed, øge publikumsfrekvensen for reklame for at øge kundestrømmen, så reklame bliver cool og smuk.

  3. shop

vitrine  as Langt som der er glas, kan du installere gennemsigtigt LED -displayudstyr, let og hurtig installation, kan installeres i bygninger, indvendig dekoration, Vitrindekoration og andre felter, medbring revolutionerende ændringer for detailvirksomheder. 

4.Architectural Mediaarchitectural Media har gjort store fremskridt i de seneste år , især ved brug af glasgardinvægbygninger. LED -lysstrimmelskærmen, LED gennemsigtig baldakin og andre designs er blevet de unikke displayløsninger, som virksomhederne foretrækker.technology spillested the tilpasset gennemsigtig LED -display bringer højetech -effekter til mennesker med hensyn til form og seende oplevelse og fornemmer fantasien og mysteriet om videnskab og teknologi gennem de skærm. 

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Hansheng Technology Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top