8 trin om tilpasning af personaliserede medaljer

Udgivelses dato:2023-06-28

i er sikker på, at alle vil vide, hvordan man laver personaliserede #medals, ikke? En tilpasset #medal is lavet af papir og bliver et produkt. Læs omhyggeligtnu, så ved du mere.

Step 1: Designtegning/proof/artwork

a smuk #design is sjælen til et produkt. Design er kilden til et produkt. Alle vil have deres egne ideer. Når du laver #custommedals, er designtegning det første trin. Sånår du vælger en #manufacturingVendor, skal du stole på dem og fortælle designerne dine ideer. maybe, de fleste af Kina -leverandører har ingen deres eget designteam til at omdanne alle dine ideer til virkelighed, men globale kunstgaver kan gøre det , #freedesign within 24 timer. Vi har i-house designteam til at levere tjenester.

zmkm-800_800 (2).jpgStep 2: Finishing the 3D -modellen/rendering/prototype

the #3Drendering is grundlaget for produktet. Alle produkter skal gå. At fremstille en model er imidlertid en kompleks proces. Modellen kan fremstilles i alle størrelser og former. Hvis der er en lille fejl, vil produktet ikke være perfekt.

zmkm-800_800 (9).jpg

step 3: die ramt

there er tre typer die ramt. Jern er stemplet med blød emalje; Messing er stemplet med hård emalje. Zink #diecasting is en metalstøbningsproces, hvor smeltet metal presses ind i en form under højt tryk. Støbning af zinkdæk er dyrt, mennår formen er kompleks eller udskåret, eller størrelse tilbydes, bruger den kun zinkstøbning.

zmkm-800_800 (4).jpg

step 4: polering

#polishing is processen At skabe en skinnende og glat overflade ved at gnide den eller bruge en kemisk virkning, hvilket efterlader en overflade med en betydelig spekulær refleksion. Polering kan også reducere diffus refleksion til minimale værdier. Hvis du polerer først og farver for det andet, vil dit produkt være konkavo-convex, der hører til blød emalje. Hvis du farver først og polerer sekund, vil dit produkt være glat, der hører til hård emalje.

zmkm-800_800 (8).jpg

Step 5: pletter eller farvning

#plating is en overfladedækning, hvor et metal deponeres på en ledende overflade. Farven vil værenæsten den samme som metal. Farvning bruges til at tilføje farve til tekstilprodukter som stoffer, fibre og garn. Farven er din.

zmkm-800_800 (5).jpg

Step 6: farvelægning

if Du vil have dine produkter til at se mere farverige ud, så skal du bruge farvelægning. Farvning er en lille ting at gøre omhyggeligt. Fordi du skal tilføje mere end en farve til det lille produkt. Hvis du tilføjer det ved en fejltagelse, er produktet ubrugeligt. Farvning kan udføres af maskiner eller mennesker.

zmkm-800_800 (3).jpg

step7: Tilføjelse af tilknytning

a smuk #ribbon skal vælges omhyggeligt. Du skal tage størrelse i betragtning. Naturligvis er det også meget vigtigt at lave et smukt og delikat bånd. Derudover bør komfort være fokuseret på. Hos global kunst gaver er der mange valg for dig! Vi har flere regelmæssige båndstørrelser, der matcher de forskellige begivenheder. Betændelse afnogle store medaljer kræver tykkere bånd for at være mere komfortable, såsom #trailmedal,#gymnasticsmedal. Samtidig #kidmedals need mindre bånd til at matche. Efterlad alt op til vores firma, lad dig aldrigned.

zmkm-800_800 (6).jpg

Step 8: Emballage

For forskellige lejligheder har du brug for forskellige emballage. Ved globale kunstgaver, polyposer, boblepose, perleuld er tilgængelige gratis. Hvis du har brug for mere delikat emballage, kan vi også tilbyde den!

zmkm-800_800 (7).jpg


when du ser through here, skal du vide, hvordan dine medaljer tilpasses.

don' t være bange for processen; Vi vil være der sammen med dig. Global Art Gifts har eget #factory and i-house designteam til at hjælpe dig i brugerdefineret af #medals and hurtigere vending.

wanna få medaljer tilpasset? Find mere Klik pånedenstående links, eller send mig en e -mail

www.globalartgifts.com

www.globalmedal.com

https://www.linkedin. com/in/alice-awardsmedal/


#medal#custommedal#medalsupplier#manufacturer#marathonmedal#finishermedal#marathon






Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Global Art Gifts Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top