Fordele ved solenergi

Udgivelses dato:2023-08-04

mere, vi kan fange benefits af solenergi, jo mindre vil vi stole på fossile brændstoffer. Tilføjelse af et solenergisystem til dit hjem giver dig mulighed for at benytte dig af disse solenergiforventninger:

1. Solenergi er en vedvarende energikilde og reducerer kulstofemissionerne

solar energi er en vedvarende energikilde, hvilket betyder, at du aldrig bruger den op. Solenergi er ren. Det skaber ingen kulstofemissioner eller anden varme-trapping “drivhus” gasser. Det undgår miljøskader forbundet med minedrift eller boring efter fossile brændstoffer. Desuden bruger solenergi også lidt til intet vand, i modsætning til kraftværker, der genererer elektricitet ved hjælp af dampturbiner.

2. Solenergi kan reducere dit hjems elregning

a solenergisystem til dit hjem kan reducere din afhængighed af gitteret og help, du sparer på din elregning. Nogle ejere af boligsolenergisystemer kan endda have excess -strøm, som de kan sælge til værktøjet. I stedet for at betale et værktøj for elektricitet, får husejere betalt af værktøjet. Du behøver muligvis ikke at købe et helt solenergisystem for at skære dit hjems elregning. Simpelthen choose sollys, lys, der drives af solen i stedet for dit hjems elektriske system, for at hjælpe med at spare penge.

3. Solenergi kan få dig penge tilbage gennem Solar Renewable Energy Credits (SRECS)

some stater tilbyder Solar Renewable Energy Certificate (SREC). Hver repræsenterer en megawatt-hour af elektricitet genereret gennem solenergi. Elleverandører køber disse certifikater for at tilfredsstille deres stats vedvarende porteføljestandard, et krav om, at en vis mængde af deres vedvarende energi kommer fra solenergi. Du kan sælge SREC'er til dit system' s output, som er en anden måde at tjene penge på din investering.

4. Huse med solcellepaneler, der er installeret, kan forbedre hjemmeværdien

home -købere vil sandsynligvis betale mere for et hus med solcellepaneler installeret. I betragtning af solenergipros og ulemper tæller besparelserne på elregninger og de penge, der optjener salgskraft tilbage til værktøjet, alt sammen i plus -kolonne. Solenergisystemer i boligen er meget værdsat og kan øge et hjem&39; s videresalgsværdi. Ejendomsværdien af ​​et hjem med solcellepaneler kan være værd at op til $ 15.000 mere#than sinenaboer.  solar -systemer er ret lette at installere og kræver meget lidt vedligeholdelse. Begge håndteres af din soludbyder, hvis du vælger en Solar Lease eller Power Calction Agreement (PPA). Overvej dette, som du spørger dig selv, er solenergi værd det.

5. Solpaneler har lave vedligeholdelsesomkostninger

solære paneler er lette at vedligeholde, da de ikke har bevægelige dele, der slides over tid. Bare hold dem rene og i god fysisk tilstand for at holde dem i gang med at fungere ordentligt. Mellem deres lave vedligeholdelsesomkostninger og

avering levetid på 25 år kan det være let at få dine penge værd,når du investerer i solcellepaneler.

 6. Solenergi kan generere elektricitet i ethvert klima

solar energisystemer kan generere elektricitet i ethvert klima. En af ulemperne ved solenergi er, at det er underlagt midlertidig vejrforstyrrelse. Overskyede dage reducerer den mængde elektricitet, du producerer. Koldt påvirker imidlertid ikke produktiviteten.

snowfall kan faktisk hjælpe dit solsystem,

as sneen renser panelerne,når det smelter, og solen reflekterede af sneen øger mængden af ​​lys, der rammer dine paneler. Resultatet er mere elproduktion.  

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei xinjie new energy technology Co,.ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Hubei xinjie new energy technology Co,.ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: sales department

Firma Telefon: +86 027-86521066

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18062250983

Internet side: xinjieenergy.danb2b.com

Adresse: 503-505,Area B,Building 21 Huazhong Industrial Expo City,Hang Kong Road,Xiang Zhou District ,XiangYang City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top