Aluminiumlegering

Udgivelses dato:2022-08-28

En aluminiumlegering er en legering, hvor aluminium (Al) er det fremherskende metal. De typiske legeringselementer er kobber, magnesium, mangan, silicium, tin, nikkel og zink. Der findes to hovedklassifikationer, nemlig støbningslegeringer og bearbejdede legeringer, som begge er yderligere opdelt i kategorierne varme-behandlelige og ikke-behandlelige-varme-behandlelig. Ca. 85% af aluminium anvendes til smedeprodukter, f.eks. valsede plader, folier og ekstruderinger. Støbte aluminiumslegeringer udbytteomkostninger-Effektive produkter på grund af det lave smeltepunkt, selv om de generelt har lavere trækstyrke end smedede legeringer. Det vigtigste støbte aluminiumslegeringssystem er AlSi, hvore det høje niveau af silicium (4,0)13%) bidrager til at give gode støbeegenskaber. Aluminiumlegeringer anvendes i vid udstrækning i tekniske strukturer og komponenter, hvore Der kræves let vægt- eller korrosionsbestandighed.

 下载 (1).jpg

Legeringer, der hovedsagelig består af aluminium, har været meget vigtige inden for luftfartsindustrien siden indførelsen af metal-flåede fly. Aluminiummagnesiumlegeringer er både lettere end andre aluminiumslegeringer og langt mindre brandfarlige end andre legeringer, der indeholder en meget høj procentdel magnesium.

 

Aluminiumslegeringsoverflader vil udvikle et hvidt, beskyttende lag af aluminiumoxid, hvis de efterlades ubeskyttet ved anodisering og/eller korrekte maleprocedurer. I vådt miljø kan der opstå galvanisk korrosion, når en aluminiumslegering placeres i elektrisk kontakt med andre metaller med mere positive korrosionspotentialer end aluminium, og der er en elektrolyt, der muliggør ionudveksling. Betegnet som forskellig-metal korrosion, denne proces kan forekomme som eksfoliering eller som intergranulær korrosion. Aluminiumslegeringer kan forkert varmebehandles. Dette forårsager intern elementadskillelse, og metallet korroderer derefter indefra og ud.

 

Aluminiumlegeringer sammensætninger er registreret hos Aluminium Association. Mange organisationer offentliggør mere specifikke standarder for fremstilling af aluminiumslegeringer, herunder Society of Automotive Engineers standardorganisation, især dens rumfartsstandarder undergrupper, og ASTM International.

下载.jpg

Teknisk anvendelse og aluminiumslegeringsegenskaber

Aluminiumlegeringer med en bred vifte af egenskaber anvendes i tekniske konstruktioner. Legeringssystemer klassificeres efter et nummersystem (ANSI) eller ved navne, der angiver deres vigtigste legeringsbestanddele (DIN og ISO). At vælge den rigtige legering til en given applikation indebærer overvejelser om dens trækstyrke, densitet, duktilitet, formbarhed, bearbejdelighed, svejsbarhed og korrosionsbestandighed, for at nævne nogle få..Aluminiumlegeringer anvendes i vid udstrækning i fly på grund af deres høje styrke-til-vægtforhold. På den anden side er rent aluminiummetal alt for blødt til sådanne formål, og det har ikke den høje trækstyrke, der er nødvendig for fly og helikoptere.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • MiXiao Tech
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top