Analyse af de fem karakteristika ved aramidpapir

Udgivelses dato:2021-05-21

1. Aramid Papir

aramid Papir (også kendt som"aramid fiberpapir") er lavet af aramid hæftemæssige fibre og aramidfibrider som råmaterialer til papirfremstilling. Den er lavet af diagonalnetting og vådformning, og derefter varmt-

Second, klassificeringen af ​​aramidpapir

aramid papir er opdelt i meta-aramid papir og para-aramid papir i henhold til forskellige materialer.

1. Meta-aramid Papir: Også kendt som Meta-aramid Paper (forkortet som Aramid Paper), er det en særlig form for ren meta-aramid (polymetaphenylen isophthalamidfiber). Papir har høj styrke, lav deformation, høj temperatur modstand, kemisk korrosionsbestandighed, flammehæmmende og fremragende elektriske isolationsegenskaber. Det er meget udbredt i detnationale forsvar, luftfart, høje-speed-tog, elektrisk isolering og andre felter. Det er en høj-tech relateret tilnational sikkerhed.nyt materiale.

2. Para-aramidpapir: Den er lavet af para-aramid hæftning fiber og para-aramid fibrid (aramid pulp) som råmaterialer, der er lavet i henhold til papirfremstillingsteknologi, og derefter lavet af varm pressning.

-third, karakteristika for meta

aramid papir

1. Termisk stabilitet

-Den vigtigste karakteristika for aramidpapir er lang

term termisk stabilitet. Det kan bruges i mere end 10 år ved 180 ° C, og dets levetid er længere end for industrielt organisk højtemperaturbestandigt papir. Når den er anbragt under tørvarme ved 200 ℃ i 1000H, opretholder den mekaniske styrke stadig 75% af originalen; Placeret ved 120 ℃ under fugtig varme i 1000H opretholder den mekaniske styrke stadig over 60% af originalen; Over 370 ℃ vil en lille mængde CO2, CO og N2 blive dekomponeret gas.

2. Flammehæmmende ydeevne

-Begrænsende oxygenindeks (LOI) Værdi af aramidpapir er ≥28. Det er et flamme>retardant materiale. Det vil ikke brænde, smelte eller producere dråber i luften, men vil kun begynde atnedbryde ved ekstremt høje temperaturer (

370 ° C).

3. Elektrisk isolering

aramid papir har fremragende elektriske isoleringsegenskaber. På grund af den gode termiske stabilitet af aramidpapir opretholder den stadig gode elektriske egenskaber ved høje temperaturer. Aramidpapir har en lavere relativ dielektrisk konstant og dielektrisk tabfaktor, som kan gøre isoleringen elektrisk feltfordeling mere ensartet og det betjeningsdielektriske tab er mindre. Det er et godt miljøvenligt isoleringsmateriale.

4. Mekaniske egenskaber

-aramid papir er en film-like materiale lavet af høj-strength meta-aramid hakkede fibre, med kompakt struktur, glat overflade, god fleksibilitet og god træk og rivebestandighed. Med god dimensionel stabilitet og høj specifik styrke er det et ikke-nmetallisk honeycomb-struktur råmateriale med overlegen ydeevne.

5. Kemisk stabilitet

Molekylerne af aramidpapir er lineære makromolekyler sammensat af arylgrupper forbundet med hinanden ved amidbroer. I sin krystal er hydrogenbindinger anbragt i to planer for at danne en tre-dimensionel struktur af hydrogenbindinger. På grund af den stærke hydrogenbinding har den en stabil struktur, fremragende kemisk resistens, kan modstå de fleste høje-concentration uorganiske syrer og er meget stabil for de fleste andre kemiske reagenser og organiske opløsningsmidler.


\\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Jobtitel: Business Director

Afdeling: Business department

Firma Telefon: +86 0769-81838805

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13412075090

Internet side: bopuplastic.danb2b.com

Adresse: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top