Anvendelser afnikkellegeringer til rør og ventiler (1)

Udgivelses dato:2021-06-28

Nikkellelegeringer, som er legeringer med nikkel som hovedelementMåske anvendt til rørledninger og forskellige dele af industriventiler som f.eks.som krop, kyse, kugle, sæde, stænk, bolting, fjeder osv.

 

Ventiler er dele af rørsystemer, og de defineres som komponenter i væskestrømmen, som anvendes til forskellige formål.Disse formål kan indebære standsning/start af strømmen, styring af strømningshastigheden, afledning af strømmen, forhindring af tilbagestrømning og frigivelse af trykket [1] [2].Figur 1 viser en kugleventil, som er en roterende ventil, hvor kuglens afsluttende del roteres 90° at aktivere eller frigøre ventilens baghul [2].Bolden i figur 1 er sat i gang med baghullet, som holder ventilen åben.

 14.jpg

 Figur 1. Ballventil i åben stilling. Introduktion til ventiler og komponenter De forskellige dele af ventilen, der er nævnt i dette papir, defineres som følger [3]: Liget: Ventilens krop også kaldet ventilskallen er den vigtigste del af ventilen, der holder alle delene sammen som en ramme.Ventilens krop er den første trykgrænse, der modtager væsketrykket.Ventilens ender er konstrueret til at forbinde ventilen til rørene.


Bonnet: Valve bonet er det næstvigtigste tryk, der indeholder en delDen dækker ventillegemet og fremstilles i samme materiale som ventilens krop.

 

Ball: Kuglen i ventilen, også kaldet 8216; lukkemedlem 8217; [4] eller 8216; trykkontroldelen 8216;[4]stopper eller starter væsken.Når ventilen lukkes, gælder det fulde væsketryk på den ene side af kuglen, så denne del betragtes som det tredje vigtige tryk, der indeholder en del af ventilen [3].

 

Sæd(r): Sæder giver siddepladser til lukningsmedlemmet.-Stem: Ventilen er forbindelsesleddet mellem ventillukkeren og operatøren og giver den nødvendige bevægelse til kuglen til lukning og åbning af ventilen.Stammen er forbundet til håndhjulet, håndtaget eller aktuatoren fra den ene side og til ventillukkeren fra den anden side.En aktuator er en komponent, der er ansvarlig for automatisk at flytte ventilen.Stel kræver høj mekanisk styrke, især i tilfælde af aktivering, for at kunne modstå de belastninger, der anvendes fra aktuatoren.-Bolling: Boller er også tryk, der indeholder dele af ventilerne, som anvendes til at forbinde ventillegeme eller motorhjelm sammen.

 

Rør af kulstofstål

 

Figur 2. Inducnel 625 clad in a carbon stålrør.

 

Figur 2. Inducnel 625 clad in a carbon stålrør.

 

Hvorfor specificere nikkellegeringer?

 

Der er forskellige grunde til at specificere nikkellegeringer for ventilerne og de interne dele.Disse er sammenfattet som følger:

 

Intern korrosion: I et ætsende miljø er kulstofstålrør måske dublé (overlaid internt) med 3mm nikkellegering (f.eks. Incinel 625) for at mindske risikoen for korrosion [5].

Forbrændingsangreb på rør

 figure2-new.jpg

Figur 3. CO2 (venstre) og H2S (højre) korrosionsangreb på rør.


Den interne overlapning af nikkellegering kan gennemføres for væsketjenester, der indeholder store mængder ætsende forbindelser såsom CO2 og hydrogensulfid (H2S).CO2- og H2S-korrosionsangreb manifesterer sig i form af metaltab og revner, som illustreret i figur 3.

 

Figur 3. CO

 

2

 

(venstre) og H

2

 

S (højre) korrosionsangreb på rør.

 figure3.jpg

Solid nikkellegering, Incinel 625-rørledninger, er også almindelig inden for offshoresektoren for olie- og gasindustrien inden for kulbrinteservirksomheder med store mængder H2S.Derfor i de dele af verden som f.eks. Mellemøsten 101råolie indeholder høje koncentrationer af H2S, ventilatorerne, der anvendes i offshore olie- og gasprojekter, kan udvælges i Incinel 625 i stedet for 22Cr duplex.Men 22Cr duplex er et meget almindeligt valg for rør og ventiler i den norske offshoreindustri101Olie og gas er enten H2S frie, eller niveauerne er minimale [6].Desuden kan tætningsområder og sædelommer af kugleventiler, der er fremstillet i kulstofstål, overlappe med Incinel 625 for at undgå korrosion.Crevicekorrosion henviser til et lokaliseret angreb på metaloverfladevallen101Der er en kløft, sprække eller rille.


Ekstern korrosion: Super duplex bolte er et almindeligt valg af materiale til ventiler, der er fremstillet i 22Cr duplex i den norske offshoreindustri.

 

Duplex kropsventil&#Figur 4. En 22Cr duplex kropsventil med Incinel 625 bolting og prop&#Figur 4. En 22Cr duplex kropsventil med Incinel 625 bolting og prop&#Den maksimale tilladte driftstemperatur for ikke-coated super duplex-material e (f.eks. bolting) i offshore-miljøet er 110°C [7] for at undgå ekstern chloridkrakning i havmiljøet.Derfor opgraderes super duplex bolting (bolte og møtrikker) til Incinel 625 for 22Cr duplex ventiler ved driftstemperaturer over 110°C som vist i figur 4.

 

 

 figure4.jpg

 

 

 


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top