Anvendelser afnikkellegeringer til rør og ventiler (2)

Udgivelses dato:2021-06-28

Ydre riller som dem, der er placeret på ringetypen (RTJ) ansigter af ventilkropflanger i kulstofstålmateriale, er overlejret med Inconel 625 for at undgå ekstern sprækkekorrosion i offshore-projekter.

 

Galling og friktion: rivning er en form for slid forårsaget af to overflader gnider sammen. Der er forskellige strategier for at undgå at galning som smøring, reducere ruheden og skabe en hårdhedsforskel mellem to glidende overflader. Det gevindskårne stik vist i figur 4 anvendes til at dræne væsken akkumuleret i kugleventilens kropshulrum. Den treendede del af stikket skaber friktion og galning med ventilens krop under åbning og lukning. Således vælges stikmaterialet i Inconel 625 for at skabe en hårdhedsforskel med ventilens krop og dermed reducere galning og friktion.

 

mechanisk styrke: Aktiverede ventiler skabe en høj belastning på ventilspindlen. Derfor bør stammen i aktiverede ventiler fremstilles af et højt styrke materiale, såsom Inconel 718 for carbonstål, rustfrit stål 316 og 22CR duplex kropsventiler. Inconel 718 kan også anvendes til kugle- og stokløbende komponenter, især i undersøiske ventiler.

 

下载.jpg

            Figure 5. Dual plade kontraventil i 22Cr duplex med Inconel X750 fjeder 


Cycling og træthed stress: En fjeder anvendes ofte i kontraventiler til at bevæge skiven tilbage til sin oprindelige stilling og lukke ventilen. Mange checkventiler oplever en høj åbning og lukning (cykling). Af denne grund er Inconel X750-forårsmateriale bredt specificeret til kontrolventiler på grund af dets gode modstandsdygtighed over for cykling og træthedsspænding. Figur 5 illustrerer en dobbelt plade kontraventil med et carbon stål krop og martensitisk rustfrit diske, som er lukket gennem Inconel X750 foråret.

 

Nickel legering materialer

 

inconel 625 (legering 625) er ennikkel-based legering med høj korrosionsbestandighed og mekanisk styrke. Dette materiale har 22% chrom, 9% molybdæn, og omkring 58%nikkel. Styrken af ​​dette materiale er afledt af stivningseffekten af ​​molybdæn ogniobet på sinnikkel-chromiummatrix. Relativt højt indholdet af molybdæn.

 

Inconel 718 er en høj-strength, relativt stærkt korrosionsbestandige,nikkel-chromium legering. Dette materiale har ca. 52,5%nikkel, 20% chrom og 3% molybdæn.

 

fabrication og svejsning af denne legering er let, og den har god modstand mod træthed. To almindelige varmebehandlinger for denne legering er løsning Annealing og aldershærdning.

 

inconel X750 er en andennickelchromium legering med høj korrosionsbestandighed og høj styrke. Denne legering indeholder mindst 70%nikkel og i gennemsnit 15% chrom. Forskellige mekaniske egenskaber kan opnås gennem forskellige varmebehandlinger for denne legering. Denne legering er et økonomisk valg i vid udstrækning anvendes i forskellige industrier Ud over olie og gas, såsom gasturbiner og raketmotorer.-

 

Conclusion og henstilling

 

Inconel legeringer såsom Inconel 625, 718 og X750 er bredt til rørledninger og ventiler i offshoresektoren. Krop, motorhjelm, sæde, kugle, bolt, stik og fjeder af kugleventiler fremstilles ofte fra denævnte legeringer. Selv omnikkellegeringer bruges bredt til både intern og ekstern korrosionsbestandighed, har de forskellige applikationer som øget mekanisk styrke, hvilket reducerer friktion og galning, hvilket letter cykling og formidling af træthedsspænding.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top