Archery verdensmestre Besøg elong udendørs/elongarrow/nika for vejledning og udveksling

Udgivelses dato:2023-10-19

news!



at 2012 London -OL, Dai Xiaoxiang vandt bronzemedaljen i bueskydningskonkurrencen, hvilket skabte det bedste personlige bueskydningsresultat for en kinesisk mand i OL. Umiddelbart bagefter vandt han dobbelt guldmedaljer i mænd' s recurve individuelt og blandet team ved bueskydning i 2013 i Colombia.

on 17. oktober, vi var heldige at byde Mr. Dai Xiaoxiang velkommen til at forlænge udendørs/nika til inspektion og diskussion. Han er en enestående bueskytter, og vi er meget begejstrede og beæret over at have ham her. Ledsaget af Yin Jingbo, formand for Elong Outdoor Company og fru Liang Qiurong, marketingchef, besøgte de først Elong Outdoor/nika' s fulde udvalg af færdige produkter og produktionsprocesser og lærte mere om elong udendørs/nika' s brand udviklingshistorie, produktproduktionsteknologi, produktmarkedsføring. Han lykønskede vores firma med sine resultater i de senere år og fremsattenogle værdifulde forslag til vores udviklingsretning.

at symposiet, Mr. Dai Xiaoxiang delte sin personlige vækststi og inspirerende historier. Deling og diskussion af teknikker og udstyr med os påpegede hannogle mulige retninger og forbedringer baseret på hans erfaring og indsigt. Vi vil tage hans forslag alvorligt, adfærd i-depth tænkning og diskussioner baseret på vores egen faktiske situation og stræber efter at opnå større gennembrud i produktudvikling og markedsføring.

Thank dig meget til vores bueskydningsmester Mr. Dai Xiaoxiang for at tage Tiden til at besøge vores elong udendørs og takke ham for hans opmærksomhed og opmuntring til os. Elong Outdoor/nika vil fortsætte med at arbejde hårdt for at levere mere høje-quality sportsprodukter og tjenester til bueskydning atleter og bueskydningsentusiaster.#archery#worldarchery#brand#elongarrowov ov##

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Elong Outdoor Product Limited
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Elong Outdoor Product Limited

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86 0752 6920238

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15918632152

Internet side: elongarrow.danb2b.com

Adresse: Jiaoxia Section,Yongshi Avenue,Shiwan Town,Boluo County,Huizhou,Guangdong,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top