Vær opmærksom på konstruktionsteknologien af let stål køl skillevæg

Udgivelses dato:2022-01-22

in Building Construction, Light Steel Keel er vandtæt, lys i vægt, enkelt i konstruktion og ikke let at beskadige. Nu er det blevet det første valg for folk. Det bruges hovedsagelig som loftet for bygningshuse og fabrikker. Den lette stålkølle er ikke en simpel operation for at fuldføre under konstruktionen, ognogle problemer skal lægges vægt på.

1. Sprækker på bordets overflade og deformation af væggen. Faktisk kender alle princippet om termisk ekspansion og sammentrækning, ligesomnår man installerer et gulv, vil der være et lille hul. Ved brug af let stålkøl, hvis den lodrette køl er tæt toppet med de øvre ognedre køer, er der ikke forbeholdt huller, og væggene længere end 2m er ikke fremstillet til at styre deformationsledninger, hvilket vil forårsage vægdeformation. Derfor bør et rum på 3 mm reserveres omkring skillevæggen, hvilket vil reducere deformationen og revnerne forårsaget af påvirkning af temperatur og fugtighed.

2. Den lette stålramme er ikke fast forbundet. Årsagen er, atnogle knudepunkter ikke opfylder kravene i strukturen, og lokalenoder skal håndteres strengt i overensstemmelse med bestemmelserne i diagrammet under installationen.

3. Vægbeklædningspanelet er ujævnt. Det kan være, at kølen er installeret sideværts, og tykkelsen af ​​gipspladen er ikke konsekvent.

Betalende opmærksomhed på disse fejl-prone steder vil reducere forekomsten af ​​fejl under konstruktionen.


\\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • WENAN MOON BUILDING MATERIALS LIMITED NEW POINT ENTERPRISE CO
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top