Automatisk kartonformningsmaskinsystem af de tre store tekniske analyser

Udgivelses dato:2023-08-31

automatisk kartonstøbemaskine Mange mennesker forstår eller forstår ikke meget, følgende tager dig en simpelnedbrydning af automatisk kartonstøbemaskinsystem anvendes til disse teknologier.

system 1: modstående papir, der formidler, formidling, Limningssystem

Det trykte væv føres ind i limningssystemet, og efter limning og belægning sendes det til transportbåndet for at vente på, at pap skal placeres. Systemet er installeret med dobbelt-sheet -detektionsenhed bag flyeren for at forhindre fænomenet med at transportere to eller flere ark ad gangen på grund af temperatur, fugtighed osv. Limningsindretningen styres af limpumpen, der importeres fra Japan og frekvensomformer, hvilket ikke kun er let at regulere limningsvolumenet, men også stabilt i ydeevne.

system 2: foldesystem

after Cardboar , den dobbelte-sidede indpakningsindretning afslutter indpakningen af ​​venstre og højre sider først, og derefter aktiveres hjørnet-pressende enhed til at afslutte processen med at trykke på de fire hjørner, og til sidst afslutter den forreste foldeklap for og bagpå indpakning af henholdsvis kanterne. Indtil videre afsluttes et komplet sæt af indbundet dækningsproduktionsproces. I foldesystemet vedtager hjørnetrykprocessen importerede optiske sensorer for at kontrollere CAM -enheden for at realisere synkroniseringen og stabiliteten ved at trykke på fire hjørner og vedtager mekanisk klap for at folde kanterne, hvilket gør de færdige produkter smukke og dejlige. Alle overflader af trykruller sprøjtes med teflonmateriale, hvilket ikke er let at klæbe til klistret vand, så det gør ikke kun overfladen på de færdige produkter rene og ryddelige, men reducerer også rengøringstiden for trykrullerne og forbedres i høj grad Arbejdseffektiviteten, så det er bredt velkomment.


system 3, pap, der transporterer, placeringssystem

the cardboard -formidlings- og placeringssystemet aktiveres efter påvisning af Overfladepapir på transportbåndet. PLC beregner automatisk afvigelsen på overfladepapiret, justerer derefter papens placering og lokaliserer den på overfladepapiret og sender det derefter til foldesystemet med transportbåndet på kartonstøbemaskinen.

基建500A.png


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86-135-8077-6960

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-189-2827-5267

Internet side: degaomachinery.danb2b.com

Adresse: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top