Badgefremstillingsproces

Udgivelses dato:2024-05-27

spray -maleriprocessen er en almindelig belægningsteknologi, der er vidt brugt i overfladebelægning af forskellige genstande, fra biler og møbler til bygninger og kunstværker. Denne teknologi bruger en spraypistol til at jævnt spraymaling på overfladen af ​​et objekt til dekoration, beskyttelse eller andre specifikke formål.

Stempling -processen bruger en stempel og dør til at anvende pres på metalplader, deformerer det i en del, der matcher formen på matrisen. Stansen anvender pres på at deformere arket langs formenes konturer, hvilket i sidste ende danner den ønskede delform.

the die-casting industri er en metalforarbejdningsproces, der i vid udstrækning bruges i fremstillingsindustrien. Det indsprøjter smeltet metal i en form under højt tryk for hurtigt at størkne det og derved fremstille dele og produkter med komplekse strukturer og præcise dimensioner.

enamel -processen er en traditionel overfladedekorationsteknologi, dernormalt påføres metal, glas, keramik og andet Materialer for at forbedre deres udseende og holdbarhed. Denne proces involverer blanding af glaspulver med mineraler, belægning af det på overfladen af ​​et objekt og derefter fyring af det ved høje temperaturer for at danne en stærk, glat belægning på overfladen.

lim -dispenseringsprocessen er en almindelig procesmetode, der er Almindeligt brugt i forskellige brancher, herunder elektronik, medicinsk, bil-, legetøj og husholdningsprodukter. Denne proces involverer anvendelse af en bestemt type lim i dråber på en produktoverflade eller komponent med det formål at fastgøre, forsegle eller dekorere.

elektropletteringsprocessen er en almindelig overfladebehandlingsproces, der forbedrer dens udseende, korrosionsbestandighed og mekanisk Egenskaber ved at belægge en metalfilm på metaloverfladen. Processen opnås ved at bruge en elektrisk strøm i en elektrolytopløsning til depositum ioner på overfladen af ​​emnet.


0513_1(1)(1).jpg0513_1(1)(1).jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan hongde crafts co.,ltd

Jobtitel: Sales manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86 18802610846

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18802610846

Internet side: hongdecrafts.danb2b.com

Adresse: Room 601, Building 1, No. 6 Universe Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top