At få virusspredning under kontrol er nøglen til global økonomisk genopretning: G20-ledere

Udgivelses dato:2020-12-07

Gruppen af 20'ere (G20) understregede i deres fælles erklæring, at der er et presserende behov for at kontrollere spredningen af COVID-19-virus, hvilket er afgørende for at støtte det globale økonomiske opsving.

I Leaderings-35;39; erklæringen, der blev offentliggjort søndag ved afslutningen af G20-Riyadh-topmødet, sagde G20-lederne, at COVID-19-pandemien og dens hidtil usete virkning er et enestående chok, som har afsløret " svagheder i vores beredskab og reaktion og understregede vores fælles udfordringer. "

G20-lederne understregede deres overbevisning om, at koordineret global indsats, solidaritet og multilateralt samarbejde er mere nødvendigt i dag end nogensinde før for at klare de aktuelle udfordringer.

De erkendte også, at konnektivitet, digitale teknologier og politikker har spillet en nøglerolle med hensyn til at styrke reaktionen på pandemien og lette videreførelsen af den økonomiske aktivitet.

Lederne lovede også at fremme global pandemi beredskab, forebyggelse, opdagelse og reaktion, støtte det multilaterale handelssystem og fremskynde bestræbelserne på at udrydde fattigdom og tackle uligheder.

De to dages G20-ledere og -35; topmødet, der blev afholdt under det saudiarabiske formandskab, blev afsluttet på søndag.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top