CNC bearbejdning center, gravering behandling, CNC fræsemaskine diskussion

Udgivelses dato:2022-08-20

CNC er den mest populære form for bearbejdning i dag, det kan bruges til store dele af forskellige præcision og grader, gentagelighed, automatisering og den korrekte form for bearbejdning for at maksimere bearbejdningsmetoden for at skabe andre typer. Hvis du læser om flere af denne type eller et eller andet stede, dig' Vi har sandsynligvis bearbejdet i områder som CNC fræsning, gravering og CNC bearbejdning centre. Dig' vil sandsynligvis få klarhed fra navnet, så at' s det. CNC entusiaster kan bruge disse temaer til at kalde dem.


Introduktion af CNC bearbejdning center, gravering maskine og CNC fræsemaskine

Disse kan hjælpe din ansøgning i dag, men deres ansøgning vil forstå dem bedre.


Værktøjsmaskiner til gravering og fræsning:

Denne maskine kan bruges til gravering og evne, fræsning, fræsning, gevindning og gravering. Værktøjsmaskinen kører med høj hastighed og har værktøjsmaskinens bearbejdningsnøjagtighed og bearbejdningsnøjagtighed. Fræsemaskinen kan bearbejde metaller med en nøjagtighed på C40 og derunder. Denne maskine er velegnet til HR40 metal. CNC-maskiner har hurtig metalbearbejdning, maskinforarbejdning, metalbearbejdning, metalbearbejdning, metalbearbejdning, organisk metal, miljøbeskyttelse og andre ikke--færdigbehandling. og andre industrier, der kræver fin fræsning og efterbehandling af forme.


Gravmaskine:

Funktionerne i denne minicomputer er nævnt ovenfor, men de bruges til bearbejdning af maskiner. Skæremaskiner er ikke tilgængelige, kun til gravering. Det er ikke egnet til stor værktøjsudførelse. Normalt egnet til maskiner-kontrolleret bearbejdning af disse, ikke til industriel bearbejdning. .


Værktøjsmaskiner:

Dette er en IT automatiseringsenhed med flere funktioner, der kan automatiseres og ændres efter behov. Den endelige bearbejdningsmaskine kan installeres på værktøjsmaskinen i henhold til programmet, CNC værktøjsmaskine; justere bevægelsesvalg, switch udførelse, udføre samtidig udførelse Atlas, såsom forsænkende bearbejdningscentre kan normalt bruges til at bearbejde prismer, boring og forskellige andre programmer. Bearbejdning centre er ikke egnede til gravering. Deleformer, såsom rammer, partitioner, omslag osv., som kan bruge flere programmer på samme tid.


CNC bearbejdning center, vigtigste forskel mellem CNC fræsning og gravering, gravering analyse

Nedenstående tips vil hjælpe dig med at forstå nogle af de vigtigste forskelle mellem CNC bearbejdningscentre, CNC fræsning og gravering og gravering.


Rotationseffekt:

Fræsemaskinens drejningsmoment er mindre end ti, graveringsmaskinen er mindre, og bearbejdningscenterets drejningsmoment er så højt som ti kilowatt.


Skærekapacitet:

Blandt dem bruges graveringsmaskiner hovedsageligt til gravering og er ikke egnede til behandling. Fræse- og graveringsmaskiner anvendes til behandling og efterbehandling af store emner. Bearbejdningscentret kan udføre tung skæring og grov bearbejdning.


lyrics:

Gravemaskiner er velegnede til projekter, der ikke kræver efterbehandling af værktøjsmaskiner, mens bearbejdningscentre og bearbejdelige værktøjsmaskiner er fordi deres funktioner er automatiseret i CNC-bearbejdning.


hastighed:

Sammenlignet med graveringsmaskine graveringsmaskine og fræsemaskine er hastigheden på C bearbejdningscenter lettere end C. Dens NC bearbejdning kan være let. Årsagen til dens lethed, det enkle design af graveringsmaskinen, fræsning lineær lineær motor, hastigheden er 20m/min.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Jobtitel: Business Development Manager

Afdeling: Business Section

Firma Telefon: +86-0769-85536862

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-13619085530

Internet side: rxcncmilling.danb2b.com

Adresse: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top