Centrifugalmetallotermiske SHS af CAST CO-CR-FE-NI-MN- (х) legeringer (2)

Udgivelses dato:2021-04-09

den mest undersøgte virkning er CO-CR-FE-NI-MN-systemer. Disse equiatomic legeringer er repræsenteret af en uordnet FCC fast-solution struktur [3], hvilket gør dem attraktive til forskning. Det er også almindeligt kendt, at FCC-strukturen er termodynamisk stabil ved temperaturer på mere end 900 ° C [25]. Generelt er den enkelte-phase struktur af denne legering stabil, og derfor anvendes den i vid udstrækning som en \"model\" hea. Det skal bemærkes, at COCRFENIMN-legeringen udviser høje mekaniske egenskaber-Suffiently høj plasticitet ved stuetemperaturer og en forlængelse til fejl på 70-80% [25]-WHICH er den anden grund til forskningsinteresse [ 25-28].

 

-HOVEVER, den udbredte implementering af COCRFENIMN-legeringer kræver udførelse af undersøgelser, der tager sigte på at afsløre regelmæssighederne af strukturdannelse. Det er klart, at et optimalt sæt af egenskaber af vand opnås ved den krævede struktur bestående af for eksempel plastfastesolutionsmatrix og dispersionsfældninger af styrkelsesfase. I dag er Heas bredt undersøgt; Imidlertid er regelmæssigheder af virkning af indholdet af legeringselementer og varmebehandlingen på strukturen og egenskaberne af disse legeringer endnu ufuldstændigt forstået og kommer til fokus på primære opgaver. Der er et presserende behov for yderligere undersøgelser, der tager sigte på at skabenye metalmaterialer baseret på komplekse legeret vand, såvel som at udvikle effektive teknologier til deres produktion med en given sammensætning og et sæt strukturelle elementer.

 

 .nin denne henseende undersøgelser om forbedring af styrken af ​​høje [28, 29], samtidig med at deres specifikke vægt reduceres på grund af det omhyggelige udvalg af komponenter og deres koncentrationer [19, 20], synes at være lovende. Endvidere kan menneskens tæthed reduceres med en økonomisk legering med lette elementer, såsom AL, TI, SI, B osv. Komplekset af legeringskomponenter, der blev indført, kan signifikant øge styrken, oxidationsbestandigheden og krybeforstanden. Mulige styrkemekanismer i disse legeringer og metoder til deres kontrol af kvantitative variationer af kemisk sammensætning forbliver dårligt undersøgt på grund af den store mængde mulige kombinationer. Det kan hævdes, at hele sektoren af ​​sådanne materialer baseret på HEAS og deres egenskaber ikke er fuldt undersøgt. Derfor er udviklingen af ​​nye strukturelt styrkede materialer baseret på Heas af stor interesse, hvilket gør det muligt at udvide de mulige anvendelser af HEAS på forhøjede temperaturer.

-

For Størstedelen er studierne af høje fokuseret på at definere forholdet mellem mikrostrukturen og de målte egenskaber. Betydeligt mindre opmærksomhed gives til at studere og udviklenye effektive metoder til at skabe høje. Tilstedeværelsen af ​​en lang liste over komponenter i legeringen gør processen med at erhverve en vanskelig videnskabelig og teknologisk opgave. Den vigtigste teknologiske faktor for opnåelse af polymetalliske høje entropy legeringer tilvejebringer en høj grad af homogenisering af kemisk sammensætning. Det er også vigtigt at tilvejebringe en tilstrækkelig høj kølehastighed af legering i flydende og faste tilstande for at undertrykke diffusionsprocesser, der fører til den ukontrollerede dannelse af kemiske forbindelser.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ Formålet med dette arbejde er at studere mulighederne for at forberede COCRFENIMN- (х) høje i centrifugalmetallotermisk SHS-metode [30-32], samt at teste kemiske og teknologiske tilstande til modifikation af legeringer under syntese (in situ) ved at indføre legeringer under syntese (in situ) ved at indføre legeringer under syntese (in situ) ved at indføre legeringer under syntese (in situ) ved at indføre legeringer under syntese (in situ) ved at indføre legeringskomponenterne i starten eksotermiske blandinger. \\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top