Centrifugal Metallotermiske SHS af CAST CO-CR-FE-NI-MN- (х) legeringer (4)

Udgivelses dato:2021-04-13

analysen af ​​strukturelle bestanddele af de opnåede legeringer viste, at disse virkninger består af to faser: en fast opløsning baseret på y/a-FE og en fast opløsning baseret på β-phase (nial intermetallic forbindelse).

 

~

 

Me størrelsen af ​​strukturelle bestanddele (

50-100nm) gør det umuligt at indsamle EDS data. I den henseende var det af interesse at studere sammensætningen af ​​matrix og dispersivenanoprecipitater. Den opnåedenanoskale kompositstruktur er atypisk af de studerede virkninger, og i fremtiden kan sådanne sammensætninger anvendes som strukturelle materialer til forskellige anvendelser.

 

synthese af støbtnicrcemn - (TI-SI-B (C)) Heas

 22.png

33.pngForberedelsen af ​​støbte Heas forstærket med Silicon Boride ved anvendelse af introduktionen af ​​en kompleksmodifikator baseret på TI-SI -B (c) system til den grønne blanding ved metallotermisk SHS-metode blev først undersøgt. Hovedformålet er at tilvejebringe en kontrolleret fase sammensætning og opnå en given struktur bestående af heat matrix (co-cr-fe-ni-mn) og styrke bundfald baseret på metalborider og silicider (TI (CR) C, TI (CR) B2, TI5SI3 osv.). De fleste af de elementer, der indgår i den studerede sammensætning, er reaktive og kan have en gensidig indflydelse på forekomsten af ​​kemiske reaktioner under samspillet mellem sammensætningen i forbrændingsbølgen. Det skal bemærkes, at NicrcOnMn Hea, også kendt som Cantor Legering, danner grundlaget for det, dernu henvises til som familien af ​​Heas og er multiphase. Det blev imidlertid tidligere vist, at NicrcOnn-legering, herunder en fremstillet under anvendelse af metallotermiske SHS [33, 34], besidder lavstyrkeegenskaber [4]. Derfor kan dannelsen af ​​nye strukturelle elementer forbedre styrkeegenskaberne af vand i CO-CR-Fe-Ni-Mn-systemet. I denne sammenhæng blev der givet særlig opmærksomhed til at bestemme og teste synteseglerne af CO-CR-Fe-Ni-MN Heas styrket af Silicon Boride ved anvendelse af introduktionen af ​​TI-SI-B (C) kompleksmodifikator.

 

The SHS reaktion kan repræsenteres af følgende skema: 44.png

==<a video record of forbrændingsproces med undersøgte sammensætninger viste, at den grønne blanding for

0-8 vægt% var i stand til at brænde og som følge heraf Cast Forbrændingsprodukter blev dannet. For α

6-8 vægt% udviste de fremstillede prøver lav plasticitet og brudt under slag. SEM undersøgelser af disse legeringer afslørede bundfaldene af karbid og boridfaser i størstedelen af ​​materialet, herunder komplekse intermetalliske forbindelser, hvilket tilsyneladende er årsagen til den øgede brølhed. Således kan vi konkludere, at sammensætningerne med6% er mere lovende til yderligere undersøgelse. 

<>

FOR α

6% og a30 g , blev ingots med klar faseseparation dannet. En stigning i a ført til et mærkbart fald i den brændende hastighed (figur 4). 

- it er kendt, at NicrcOnMn Heas har en enkeltphase struktur og besidder øget plasticitet [3-6]. Indførelsen af ​​α [TI-SI-B (С)] i sammensætningen af ​​grøn blanding gør det muligt at styre dannelsen af ​​kompositstruktur bestående af homogen matrix baseret på vand og styrke strukturelle indeslutninger. Den kontrollerede tilsætning af \"lys\" komponenter reducerer densiteten af ​​opnåede virkninger og øger deres fysikomekaniske egenskaber. Den samtidige introduktion af

silicon og bor bidrager til en stigning i alloys oxidationsbestandighed. 55.png

 

 

nin eksperimenter Ved at ændre centrifugal accelerationen i området 20-70 g blev det optimale område på 65 ± 5 g til syntese af legeringer af dette system fundet. De øgede værdier af A (i sammenligning med tidligere undersøgelser) forklares vednutiden af ​​ildfaste komponenter, såsom borider og silicider i sammensætningen

--

FIGURE 5 viser det XRD-mønster, der er typisk for NicrCOFEMnN- (TI-SI-B (C)) Heas. Legeringerne består kun af to faser: α

FE (BCC) og γFE (FCC). XRD-analyse afslørede ingen yderligere faser. Tilsyneladende var koncentrationen af ​​strukturelle præcipitater under følsomhedsgrænsen for fremgangsmåden. En stigning i det komplekse modifikatorindhold fører til en ubetydelig ændring i fraktionerne af dannede faste opløsninger. 

Sem billeder præsenteret i figur 6 angiver homogene strukturer afnicrcemnemn-legeringer opnået med TI-SI-B (C) additiv. Elementkort (fig. 7-9) afsløredenye strukturelle præcipitater i matrixen.

\\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top