Centrifugalmetallotermiske SHS af CAST CO-CR-FE-NI-MN- (х) legeringer (5)

Udgivelses dato:2021-04-15

their kombinationen, placering og morfologi afhænger af mængden af ​​TI-SI-B (C) additiv. I tilfælde af lav additivkoncentration (figur 7) observeres de ækvivalente præcipitater af den fase, der er beriget med chrom- og silicium- og fine individuelle titancarbidpartikler. Bor ses at distribuere ensartet over hele bulk. For α=4 vægt% (figur 8) ændres morfologien af ​​udfældningen af ​​den fase, der er beriget med chrom og silicium, fra equiached til blodløs. Udtalte, at al-enriched inklusioner dannes. Tilsyneladende er dette en konsekvens af, at de indførte komponenter (TI, B, SI) delvis deltager i reduktionsreaktionen. Som et resultat heraf falder en del af Al, der ikke er involveret i reduktionsprocessen, i målprodukterne, der danner zoner af forøget AL-koncentration, hvilket falder sammen med øget Ni-koncentration. En yderligere stigning i α [TI-SI-B (С)] ændrer strukturen (fig. 9). Strukturen ses at indeholde udfældninger af Boride (CR-BX), karbid (TI-CX) og silicide (TI (CR) -six) faser.

 11.png22.png33.png

Thus, den mikrostrukturelle analyse viser, at den tilsatte TI, SI og B komponenter overvejende koncentreres i chrom-enriched regioner. Fe, Ni, CO og MN danner en matrix. Den observerede struktur af høje kan være af praktisk interesse.

 

clclusions

 

clcr co-cr -FE-NI-MN høje-entropy legeringer forstærket med siliciumborid blev først fremstillet ved centrifugal SHS fra metallotermiske sammensætninger indeholdende en kompleks modifikator TI-SI-B (C). Sammensætningen af ​​NicrCOFEMn- (TI-SI-B (C)) legeringer indeholder alle målelementer ensartet fordelt over hovedparten af ​​ingot. En stigning i additivindholdet fører til udfældning af partikler af titancarbider og borider i matrixen baseret på hea. Morfologien og koncentrationen af ​​sådanne bundfald afhænger af mængden af ​​additiv.

 

nicrcOnnemn-alx legeringer, hvor&101; X varierer fra 0,2 til 1, undersøges. Legeringerne syntetiseret med høj koncentration (X#0,6) er repræsenteret af en hierarkisk struktur. Den sammensatte struktur viste sig at indeholdenial som grundlag og dispersivenanoprecipitates (>100nm) fast opløsning baseret på Cr og Fe.~

 

The eksperimentelle data tillader os at tegne konklusionen af, at de undersøgte virkninger og den foreslåede metode til deres forberedelse synes lovende. Fremgangsmåden til fremstilling af metalkompositmaterialer med en given struktur kan let foreslås som en fremgangsmåde til fremstilling afnye Heas med forbedrede ydeevneegenskaber.

 


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top