Kunne bo i et bambushjem hjælpe med at løse klimakrisen?

Udgivelses dato:2023-11-03
Der er blevet brugt i bambus i byggeriet i Asien i tusinder af år, det begynder at komme videre i bæredygtig boligudvikling i dele af USA og andre steder i verden. Sands er i spidsen for moderne bæredygtig bambusbygning. Hans Hawaiian

-Based Company er specialiseret i at skabe bambushuse og andre bygninger, med klienter, herunder rockestjernen Sammy Hagar, skuespillerinde Barbara Hershey, Music Mogul Shep Gordon, Ebay -grundlægger Pierre Omidyar - og Sands selv. længde og klarhed.

 --

Why bambus? Hvad gør det til et ideelt materiale til konstruktion og miljø?

den gigantiske bambus er den hurtigste
growing woody plante på planeten. Hvis du går til

guinness -bogen af ​​verdensrekorder, tror jeg, det var mellem to og tre meter om dagen, at de indspillede det voksende. Så du ender med disse planter, der er 100 meter høje på bare et par måneder. I år tre har du utroligt byggemateriale, og det er,når vi høster for vores huse.

be Cause det er det hurtigstegrowing -anlæg, det er sandsynligvis den hurtigstenaturlige måde at få CO2 (carbondioxid) ud af vores atmosfære. Gennem fotosyntesen tager det den CO2 og omdanner den til sukker og derefter til faktisk fiber, opbevaringsmekanismen for det atmosfæriske kulstof. Og det er en stor ting med hensyn til at få CO2 ud af atmosfæren hurtigt.

normaltnår du høster et træ, dræber du træet, og det ernødt til at starte overalt. Og med bambus, sender det hvert årnye kufferter, så du høster bare en procentdel af disse kufferter, og det fortsætter bare med at vokse. Planterne kan leve op til 120 år. Ved du, hvordan du bare fortsætter med at klippe græsplænen, og græsset springer tilbage? Det er virkelig sådan - det er et græs. Det er den største af græsserne.- fra en arkitekts perspektiv, kan du tale om Bamboos styrke og fleksibilitet?

it er et utroligt stærkt materiale. På en vægtbasis er det faktisk stærkere end stål, hvilket er meget, meget tungere end det samme tværsnit af bambus. Bambus har mere end det dobbelte af styrken af ​​træet, dernormalt bruges til konstruktion, og det har en trykstyrke, der ligner beton. . Vi har fået vores bygninger til at gå gennem op til 6,9 på Richter -skalaen med hensyn til seismiske begivenheder eller jordskælv. Fordi bambus er så meget lettere vægt og stærkere på en vægtbasis, kan den bøjes og derefter komme sig.-

where

101; Har du bygget hjem? Og er der potentiale til at gå andet sted

-101 ;?-

we har få hjem i Caribien, i det sydlige Stillehav, Sydøstasien, (og) det sydlige Californiennu. Jeg var lige i Florida og arbejdede på et projekt. Jeg tager til Indien for at mødes med en gruppe, der ønsker at bygge vores hjem der.

there er bestemt muligheden for at gå stort set ind i ethvert klima. Jeg tror stylistisk de hjem, som vi hidtil har gjort, har alle haft den slags tropiske fornemmelse for dem. Men der var en klient i går, der ønsker at lave et projekt (på) Long Island, som ville være virkelig sjovt.

&#&#have du har set en stigning i interesse i bambushuse?

yeah, der er. Vi har aldrig været travlere, og vi udvider produktionennu. Jeg tror, ​​at bekymringen med klimakrisen virkelig er kommet i spidsen for folks opmærksomhed, og virkelig at være i stand til at træffe personlige valg, der direkte påvirker, der er en stor ting.

it er bestemt, hvad der fik mig i gang. Jeg byggede et hjem til mig selv på Maui for 30 år siden, og jeg prøvede at være så bæredygtig, som jeg kunne være. Men så leverede de tømmeret for at bygge huset, og det var virkelig en tarmpunch af, som det er en hel skov! Og det sker hver gang for hvert hus i USA. Og jeg følte mig bare, ”Jeg ernødt til at gørenoget andet.”

You bor i et bambushjemnu. Hvordan er det?

i elsker det. Der er en forbindelse tilnaturen med hensyn til bare at vide, at selve huset hjælper med at løse klimakrisen. Men så skønheden ved det, de former og former, vi er i stand til at gøre med det, at du ikkenødvendigvis ville være i stand til at gøre med dimensionelt materiale; Det er virkelig som at bo i et møbel. Alle de håndlavede snedkeri, smukke udstrålende spær og bjælker, de tilføjer etniveau af skønhed til bygningen, der bare virkelig ernoget specielt.

source:

https:

edition.cnn.com

style

article

lbg

iyw

bamboo
homes

index.html

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top