Daglig driftsstyring af køletårn

Udgivelses dato:2020-06-17

For at sikre, at køletårnet fungerer optimalt, skal den daglige drift af køletårnet udføres.Den omfatter hovedsagelig følgende aspekter:

        1.I henhold til produktionsbelastningen, vejrforholdene og udstyrets status for hvert tårn skal der udarbejdes en økonomisk og rimelig funktionsmåde.

02.jpg

        2.Regelmæssigt observere og registrerer driftsparametrene for hvert køletårn, normalt hver 2h. Indholdet i journalen omfatter meteorologiske forhold for de fungerende køletårne og relevante noter.

3.I henhold til vintervejrforholdene, produktionsfasen og udstyrets status, forberede vinterplanen og antifrostprojekter for køletårngruppen.

        Fire.Regelmæssig analyse af ændringer og årsager til køletårnets termiske stabilitet og analyse af de økonomiske fordele ved driften af køletårnet.

15.jpg

        5.Regelmæssig inspektion af patruljen, registrering af defekter i køletårnet og cirkulerende vandsystem og indberetning til de relevante parter.

6.Justering og fordeling af køletårnenes vandmængde parallelt for at minimere den integrerede vandtemperatur efter afkøling.Justere vandstanden af vandbeholderne i køletårnet med rimelighed for at gøre vandets sprøjtetæthed ensartet og rimelig.Vandfordelingstankens vandstand må ikke være for højt, og vandstandsforskellen i vandtankerne i tårnet må ikke være større end 10% til 15%, og temperaturforskellen i afløbsvandet af samme type køletårn må ikke overstige 1 176C.

13.jpg

        7.Korrekt gennemførelse af en rimelig og rimelig nedrivningsplan, overholdelse af køleudstyret og -35;39; status for beskidt kærlighed og vandkvalitet; kontrol og sikring af, at nedslidningssystemet fungerer normalt, og udarbejdelse af relevante registreringer.

8.Observere afkøling og opsamling af vand og lække kærlighed til den cirkulerende vandhane og andet udstyr.Når kølebrættet er ude af drift, kan det vurderes ud fra ændringen af vandstanden; under køleprocessen kan det vurderes ud fra ændringen af påfyldningsvolumen og vandstanden.Inspektionen bør tilrettelægges, når det er nødvendigt.

        9.Ofte observerer vandstanden for hvert køletårn og cirkulerende vandhul, således at forskellen mellem vandstanden i forskellige dele ikke er mere end 15%.Justere mængden af supplerende vand i tide for at sikre

Hold den cirkulerende vandpumpe normalt i gang for at undgå pool-vand.Når forskellen på vandstanden mellem den cirkulerende vands forkant og bagende er mere end 10cm, betyder det, at filteret er blokeret, og filteret skal rengøres med det samme.

19.jpg

10.Korrekt gennemførelse og rationel justering af vinterplanen og foranstaltninger til bekæmpelse af nedfrysning, herunder: fornuftig drift af køletårnet, der skal lukkes ned om vinteren, indførelse af særlige antifrostvæske fordelingsanordninger, opvarmning og justering af forruden, rengøring af skadelig is i tideTransportudstyret skal beskyttes mod nedfrysning ved at tømme vand eller cirkulere vand.

        11.For roterende udstyr som f.eks. mekaniske ventilations- og køleventilatorer bør overvågningen styrkes under driften, mekanisk friktionslyd, blad svingende, motortemperaturstigning, gearkasse og olieniveauændringer samt oliepumpedrift.

12.I den kolde sæson er det nødvendigt at forhindre, at der opstår formodede trafikpropper under driften.I henhold til meteorologiske forhold og belastning kan antallet af cirkulerende pumper og køletårnbloktræer bestemmes efter beregning og forsøg med henblik på at bestemme den cirkulerende vandmængde om vinteren.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top