Definition og anvendelsesscenarier for bolte

Udgivelses dato:2024-08-29

Bolten er en mekanisk del, med en cylindrisk møtrik med gevindbeslag. Ved hovedet og skruen to dele af en klasse af fastgørelseselementer, skal samarbejde med møtrikken, der bruges til at fastgøre forbindelsen af ​​to dele med et gennemgående hul. Denne form for forbindelse kaldes boltforbindelse. Såsom møtrikken fra bolten skruesned, og kan få de to dele adskilt, så boltforbindelsen er en aftagelig forbindelse.

Klassificering af bolte

I henhold til tilslutningen af ​​kraften kan kategoriseres i almindelige og oprømmede huller. Ifølge hovedets form er der sekskantede hoveder, runde hoveder, firkantede hoveder, forsænkede hoveder og så videre. Blandt dem er det sekskantede hoved det mest almindeligt anvendte. Generelt anvendes det forsænkede hoved, hvore forbindelse er påkrævet.

I henhold til trådtypen kan den opdeles i grove og fine tænder. Bolte er opdelt i otte kvaliteter efter deres præstationsniveau: 3,6, 4,8, 5,6, 6,8, 8,8, 9,8, 10,9, 12,9. Blandt dem 8,8 klasse eller derover (inklusive 8,8 karakter) bolte lavet af lav-kulstoflegeret stål eller medium-kulstofstål og varme-behandlet, almindeligvis kendt som høj-styrkebolte, klasse 8,8 eller derunder (ekskl. 8,8 karakter)normalt kendt som almindelige bolte.

Anvendelse af bolte

Bolte er værktøjer, der bruger fysikken og matematikken i den cirkulære rotation af et objekt's skrå plan og friktion for at stramme artefaktmekanismer gradvist.

Bolte er uundværlige i dagligdagen og industriel produktion, hvilket viser den brede anvendelse af bolte. Anvendelsesområdet for bolte er elektroniske produkter, mekaniske produkter, digitale produkter, strømudstyr og elektromekaniske produkter. Skibe, køretøjer, vandbeskyttelsesprojekter og endda kemiske eksperimenter bruges også i bolten. Anyway, det er mange steder, der bruges til bolte. Især, såsom digitale produkter over brugen af ​​præcisionsbolte, dvd'er, kameraer, briller, ure og ure, elektronik og andre mikro-bolte; TV, elektriske produkter, musikinstrumenter, møbler og andre generelle bolte; som for teknik, konstruktion, broer, brug af store bolte, møtrikker; transportudstyr, fly, trolleybusser, biler og så videre for størrelsen af ​​boltene og brugen. Bolte er meget vigtige i industrien, så længe der er industri på jorden, er bolten altid vigtig.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Tianyi fastener mfg Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top