Udviklingsproces med ydre vægbeskyttelse af byens gasrørledningsnetværk

Udgivelses dato:2022-06-29

in Vores land er beskyttelsesmetoden fornedgravet gasrørledning i det tidlige stadium kun en enkelt metode til petroleumsasfalt og eksternt glasfiberklud. Garanter kvaliteten af ​​rustfjernelse og belægningsproces. I de senere år, med udviklingen af ​​kul taremalje, epoxypulver, tre-layer PE og andre fremragende coatingmaterialer og teknologier, er beskyttelseslevetiden i rørledningen meget forlænget. Selv hvis stålrørledningen har en god ekstern anti -nkorrosionsbelægning, beskadiges belægningen på grund af forskellige grunde under transport og ved konstruktion af-site, og selve belægningen har porøse defekter. Disse svage dele er ofte kilden til pipeline -tidlig korrosionsperforering.--
with Udviklingen af ​​urban modernisering, trængselsgraden af ​​underjordiske strukturer bliver mere og mere alvorlig. Gasrørledningen og vandrørledningen, kloakrørledningen, varmelavnet, strømkabel, kommunikationskabel og andre rørnetværk er lagt eller krydses i et meget smalt underjordisk rum. Derudover, med konstruktion og udvikling af underjordisk jernbaneteknik, er det underjordiske miljø mere og mere komplekst,når lækage forekommer, er konsekvenserne indlysende. Derfor er kravene til beskyttelsesniveau og sikkerhed og pålidelighed af bygaspipeline -netværket højere og højere.

kvaliteten af ​​den eksterne anti
Corrosion -belægning varierer med årene med konstruktion. Med tiden er kvaliteten af ​​anti -nkorrosionsbelægningen gradvist, såsom stigningen i jernlækagepunkt og faldet i vedhæftning. Nogle gange ser røroverfladen ud til at være i god stand, men dens isoleringsmodstand er faldet. Omfanget af bymæssig gasrørledning øges med udvidelsen af ​​byen, og miljøkorrosiviteten af ​​gasrørledningen er også forskellig. Efter at gasrørledningen går ind i gården, er situationen mere kompliceret. Ud over at fortsætte med at sammenveje med en række rørnetværk, er denedgravede rørledninger relativt lavt, der er flere albuer og tee -led, kvaliteten af ​​antikorrosiv belægning er ikke så god som for byens rørledninger og sandsynligheden for tilfældig udgravning i Gården er meget større end byens rørledninger.--as Der er mange ventilbrønde og ekspansionsfuger i gasrørledningen, modstanden for flangepakningen ved samlingen øges, hvilket hindrer strømmen af ​​katodisk beskyttelsesstrøm . Imidlertid passerernogle rørledninger gennem betonen og overlapper hinanden med stålstængerne i betonen eller gasrørledningen kommer ind i brugeren

39; s hjem, og brugeren snor jerntråden mellemnaturgasrørledningen og vandrøret i vilje, vil. hvilket gørnaturgasrørledningen og vandrørledningen elektrisk tilsluttet. Når den katodiske beskyttelse implementeres, vil en stor mængde beskyttelsesstrøm gå tabt, hvilket også øger vanskeligheden ved katodisk beskyttelse.&#due til udviklingen af ​​byen, det anvendelige område i byen er mindre og mindre. Den lavvandede begravede anode jordbed dækker et stort område af overfladen, hvilket kræver barske forhold til fordeling af andre underjordiske metalstrukturer, og den aktuelle fordeling er ujævn, hvilket er let at forårsage interferens og afskærmning; Anvendelsen af ​​offeranode er begrænset på grund af den begrænsede beskyttelsesafstand, især for de gamle rørledninger, den korte intervalafstand og vanskelighederne i den kommunale vejudgravning. Disse særegenheder ved bygasrørledningsnetværk øger vanskeligheden ved rørledningskatodisk beskyttelse.

shandong Linyi Bosi ledende materialer Co., Ltd. er en høj
tech -virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af ​​MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel Anode og titanium coatet anode, hovedsageligt levering af katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester. Tlf: 0539 3712117, 15588026668.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top