Kender du historien om Xenon Lamp

Udgivelses dato:2023-07-22

hid (udledning af høj intensitet) Xenon -lamper er en type lyskilde, der ofte bruges i bilforlygter og andre belysningsapplikationer. Den bruger en kombination af xenon gas og metalhalogenider, der udledes til at producere lyst hvidt lys. Denne lampe har egenskaberne ved høj lysstyrke, høj effektivitet og lang levetid, så den er vidt brugt inden for bilbelysning.

in denne sammenhæng, skjulte Xenon -lampen. Det fungerer ved at skabe en bueudladning mellem xenongas og metalhalogenid, som begejstrer atomer eller ioner i metalhalogenid, hvilket får den til at udsende lys. Xenon Gas fungerer som en forbrændingsstøtte og stabilisator for at sikre pålidelig antændelse og stabil drift af lysbuen. For det første giver de højere lysstyrke og længere levetid end traditionelle halogenpærer. Dette giver chaufføren mulighed for at se vejen og omgivelserne mere tydeligt omnatten eller under dårlige vejrforhold, hvilket forbedrer kørselssikkerheden. For det andet er farvetemperaturen på HID Xenon -lampen tæt pånaturligt hvidt lys, hvilket gør farven på objekter mere realistisk og reducerer problemerne med blænding og visuel træthed.

oover tid, skjulte Xenon -lamper har fået udbredt vedtagelse i bilindustrien. Mange bilproducenter tilbyder det som standardudstyr eller som en opgraderingsmulighed for at give chauffører bedre belysning. Imidlertid har LED -forlygter med den kontinuerlige fremme af LED -teknologi gradvist erstattet HID Xenon -lamper og blevet dennye mainstream. Med højere energieffektivitet og mindre størrelse bliver LED -lys gradvist den valgte teknologi inden for bilbelysning.

neved, HID Xenon -lamper bruges stadig inogle specifikke anvendelser, såsom scenebelysning og udendørs belysning. Dens høje lysstyrke og lange levetid gør det ideelt til disse felter.


This er historien om HID Xenon Lamp, som en avanceret belysningsteknologi, det har spillet en vigtig rolle i bilindustrien og andre felter, hvilket giver folk en bedre belysningsoplevelse.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top