Fem store egenskaber ved Milky White Pet Film Polyester Film

Udgivelses dato:2021-08-04

milky White Pet Film Polyester Film (hovedsagelig engageret i Milky White Pet Films som Dupont i USA og Toray i Japan): Også kendt som reflekterende Pet Film, Pearl Pet Film, Pure Milky White Pet Film, er der (gennemsigtig, Opaque, reflekterende tre hvide pet filmmateriale), der er egnet til baggrundsbelysning fotoelektrisk belysningslampe boks materiale: Det blandes med dimethylterephthalat og ethylenglycol skiver og speciel polyester masterbatch i en vis andel, opvarmet med bistand fra beslægtede katalysatorer og undergår transesterificering og En film fremstillet af vakuumpolykondensation og biaxial strækning. Det har fremragende varmebestandighed, dimensionsstabilitet og lav lys transmittans. Det har været meget udbredt i trykfilmbaser, reklamefilmbaser, digitale inkjet, magnetiske kort, etiketter, membranomskifterstøtter og andre industrier. Specifikationer: Kan dive-cut og behandles i henhold til kundekrav

t'et mylar flager: Sammensætningen er en film fremstillet af dimethylterephthalat og ethylenglycol, opvarmet ved hjælp af beslægtede katalysatorer gennem transesterificering og vakuumpolykondensering og biaxialt strakte .

1. Mekaniske egenskaber-high styrke, træthed modstand, dimensionsstabilitet og lille kryb.

2. Aging Resistance-The Forbedret UL Temperaturindeksnår 120~140 ℃ (lang-term udendørs aldring er også meget god).

3. Opløsningsmiddelresistens-NO stress krakning.

4. Stabilitet til vandit er let at dekomponere i vand ved høj temperatur (brug forsigtighed i høj temperatur og høj luftfugtighed).

5. Isoleringsydelse-excellent (våd og høj temperatur kan opretholde stabil elektrisk ydeevne).

主图3.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top