Fleksition af COVID-nedlukningsregler kan være fatal\ Det Forenede Kongeriges sundhedsministerium

Udgivelses dato:2021-01-11

" Hver gang du prøver at ændre reglerne, kan det være fatalt. " og blive hjemme var " det vigtigste vi kan gøre kollektivt som et samfund " Hancock fortalte BBC.


Hancock udelukkede ikke en styrkelse af restriktionerne i forbindelse med opfordringer fra videnskabsfolk om, at de nuværende regler skal være strengere, idet han indrømmede, at den nationale sundhedstjeneste (NHS) var under " meget alvorligt pres " ...


" Folk skal ikke bare følge reglerne, men også følge ånden og spille deres rolle. " Han sagde.


Storbritannien har rapporteret mere end 80,000 koronavirusrelaterede dødsfald efter en anden 1,035 blev registreret, ifølge officielle tal offentliggjort lørdag.


Det samlede antal dødsfald inden for 28-dage efter en positiv COVID-19-test stod i 80,868 på lørdag.


I mellemtiden indspillede Storbritannien endnu en 59,937 koronavirus-tilfælde, hvor det samlede antal koronavirus-tilfælde i landet kom til 3,017,409, de viste data.


De seneste tal blev afsløret som videnskabsfolk, der rådgiver den britiske regering, advarede om, at de nuværende nedlukningsforanstaltninger i England skal være " strengere " at opnå samme virkning som nedlukningen i marts 2020.


Robert West, som er medlem af den videnskabelige Pandemisk Influenza Group on Adfærds, som rådgiver den britiske regering og den britiske regering " stadig tillader en masse aktivitet der spreder virussen " ...


West sagde på grund af den nye variant af koronavirus, som siges at være op til 70 procent mere smitsom, skal nedlukningsforanstaltningerne være strengere.


England er i øjeblikket under den tredje nationale nedlukning siden pandemien begyndte i landet.For at bringe livet tilbage til det normale har lande som Storbritannien, Kina, Tyskland, Rusland og USA kæmpet mod tiden for at udvikle koronavirus vacciner.


Agenturer


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top