Udenlandske virksomheder, der er optimistiske med hensyn til tilbageslag

Udgivelses dato:2021-03-01

5eb0c417a310a8b2fa431876.jpeg

Selskaber henviser til statslige foranstaltninger som afgørende for virksomhedens omlægning

Da Kina udjævner den nye koronavirus-kurve og konstant vender tilbage til økonomisk normalitet, giver udenlandske virksomheder udtryk for optimisme med hensyn til genoprettelsen af forretningerne og igangsættelsen af operationel ekspertise i verden og den næststørste økonomi.39.

Selv om pandemien har kvalt væksten i hele verden, har multinationale selskaber stort set fortsat forpligtet sig til Kina, idet de citerer den hurtige genoprettelse af orden og det enorme markedspotentiale sammen med støttende statslige foranstaltninger, der skal hjælpe dem med at klare stormen.

I en undersøgelse, der blev offentliggjort af to forskellige handelskamre for amerikanske virksomheder sidste måned, sagde mere end 70 procent af de undersøgte amerikanske virksomheder, at de ikke havde planer om at udflytte produktions- og forsyningskædeoperationer eller til udspring uden for Kina som følge af udbruddet, som lammer den globale økonomiske aktivitet.

Disse virksomheder, hvoraf de fleste har været til stede i Kina i mere end et årti, herunder landsdækkende operationer, har formået at afværge turbulens på grund af brugen af Kina til Kinas strategi for indenlandsk efterspørgsel, sagde embedsmænd.

" I modsætning til nogle globale fortællinger antyder vores kinesiske data, at de fleste af vores medlemmer ikke vil pakke og forlade Kina meget snart, " Alan Beebe, formand for det amerikanske handelskammer i Kina.

Jan Nicholas, konsulentpartner for PwC Kina, sagde: " Resultaterne af undersøgelsen afspejler den opfindsomhed og fleksibilitet, som det amerikanske erhvervsliv i Kina har udvist for at overvinde de seneste udfordringer.De amerikanske chefers synspunkter, der går i retning af et opsving i produktionen i Kina, kan give håb og vejledning til områder, der endnu ikke har påbegyndt deres overgang til vækst. "

Qian Jin, præsident for Hilton for Kina og Mongoliet, sagde, at gæstfrihedsgiganten har optrappet den gradvise genåbning af sine hoteller, da selskabet vågner fra sin koronavirus-relaterede lukning under udbruddet.

" Vi har set et særligt tilbageslag i nicher-produktsegmenter som kortvarige ture rundt om større byer, navnlig i weekender og mindre ferier, " Han sagde.

Qian mener, at Kinas marked for turisme er på et godt og bæredygtigt spor, da drivkræfter som f.eks. den ekspanderende middelklasse, forbrugsforbedringer og China&Uut35;39; " Derfor vil vi fortsat være dybt engagerede i Kina og fortsætte med at udforske forretningsmæssig udvikling (her) " Han sagde.

Industrielt konglomerat Honeywell har lige registreret et helejet datterselskab i Wuhan, Hubei-provinsen, som selskabet ZUU35;39.

" Dette viser Honeywell&U35;39 " Virksomheden sagde i en udtalelse til China Daily.Det beskrev Wuhan som " en central by i det centrale Kina, strategisk placeret, og et vigtigt industrielt grundlag samt et teknologisk og forskningscenter i landet " ...

Den fortsatte: " Honeywell vil gerne styrke samarbejdet med Wuhan, fremme innovative teknologier, give bedre dækning i det centrale og vestlige Kina og yderligere opfylde Kinas enorme markedsbehov og massemediegmentet Kina.39.Dette initiativ vil yderligere styrke gennemførelsen af Honeywell- og eksporter35;39 "

Lilly China, det lokale datterselskab af det globale medicinalfirma Eli Lilly, tilbyder et onlinekort over apoteker, så diabetikere nemt kan finde de lægemidler, de har brug for.For at sikre, at patienterne får ordentlig behandling, arbejdede Lilly med internetplatforme for at levere engangstjenester, så patienterne kan behandles hjemme uden risiko for at gå udenfor.

5eb0c417a310a8b2fa431879.jpeg

Emballagelinjeoperationer på Lilly U\ 35;39; fremstillingsstedet i Suzhou, Jiangsu provinsen, genoptog på Feb 10, den første dag mulige i lyset af regeringens regler vedrørende genoptagelse af virksomhed efter et forlænget kinesisk nytår.Anlægget opererer med fuld kapacitet for at sikre, at patienter, der anvender Lilly TUYT35;39; lægemidler kan få adgang til pålidelige forsyninger.For at gøre det lettere har virksomheden sikret, at frontlinjearbejderne har tilstrækkelige forsyninger af ansigtsmasker.

" Patienterne er altid i centrum for det, vi gør. " Julio Gay-Ger, virksomheden U.35.39, Kinas præsident og generaldirektør, sagde. " Vi vil gerne samarbejde med sundhedssektoren og bidrage til at bekæmpe udbruddet sammen. "

Denne optimisme og forpligtelse er ikke begrænset til amerikanske virksomheder.39Mauro De Felip, direktør for Ferrero China, det italienske konfektureprojekt, mener, at udbruddet vil få en kort virkning.

" Da vi bevæger os fra inddæmningsfasen til genopretningsfasen på hjemmemarkedet, vender virksomhederne gradvist tilbage til normale, " Han sagde. " De gunstige politikker, som regeringen formulerer, vil også bidrage til at lette byrden og øge virksomhedernes gnidningsløse genopretningstempo og -39; operationer. "

Den tyske kemikaliegigant Covestro, som genererer en femtedel af sine indtægter i Kina, har netop udvidet sit regionale hovedkvarter i Pudong New Area, Shanghai, da virksomheden fortsat er glad for væksten i Kina.

" Vi betragter Kina som vores hjemmemarked.Vores langsigtede strategi er intakt, og den sætter os i stand til at reagere på epidemien. " Holly Lei, firmaet TZU35;39, Kinas præsident, sagde.

Virksomheder som f.eks. hudplejegigant L&I35;39;Oreal har været vidne til et robust tilbageslag efter et kortvarigt sammenbrud.Ikke blot har den franske kosmetikgigant genoptaget næsten hele sin offline detailtilstedeværelse i hele landet, dens kinesiske markedssalg har endda forværret den generelle dystre tendens, idet den år for år har fået 6.4 procent.

" Selv epidemien kan ikke hindre mennesker og personer og/39. " Fabrince Megarban, præsident og direktør for L&U\35;39;Oreal China. " Tværtimod har folk benyttet lejligheden til at overveje forholdet mellem enkeltpersoner, samfundet og miljøet og har dannet sig mere positive, rationelle og ansvarlige forbrugsholdninger.Det giver helt sikkert et endnu bredere område for vores virksomhedsvækst. "







Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top