Generel situation for anvendelse af særlige bevillinger og bevillinger

Udgivelses dato:2021-02-23

1.Betydningen af specielle legeringer og deres smede


Specielle legeringer såsom aluminiumlegeringer, magnesiumlegeringer, kobberlegeringer, titanlegeringer, rustfrit stål og højtemperaturlegeringer samt deres smede anvendes hovedsagelig til fremstilling af vigtige og vigtige dele af moderne våben og udstyr.Speciallegeringer og deres smede anvendes i vidt omfang inden for luft- og rumfartsindustrien og andre forsvarsindustrier.Med fremme af videnskab og teknologi og udvikling af specielle legeringer og deres funktioner anvendes specielle legeringer og deres smederier i den kemiske industri, i elsektoren, i maskinindustrien og i bioindustrien, og der er stadig flere anvendelser, og rollen bliver større.

 

Alle former for våben og udstyr (især luft- og rumfartsdele), der roterer, f.eks. turbine discs, kompressorsyrer og -blade, luftskyder, skotter, samlinger og landingsstel og andre hovedbærende deleDe korrosionsbestandige dele er alle fremstillet af specielle legeringsmeddelelser. De kemiske industriers og maskiners modstandsdygtighed over for høj temperatur og høj temperatur.præstationsniveauet og kvaliteten af disse dele eller smede er i høj grad bestemmende for det højeste præstationsniveau, der kan opnås ved nyudviklede våben og udstyr og deres strømforsyning samt præstationsniveau, deltagerhastighed og levetid for aktive våben og udstyr.F.eks. afhænger præstationsniveauet og udviklingscyklussen for en ny type aeromotor i vid udstrækning af det præstationsniveau og den udviklingscyklus, der kan opnås ved hjælp af højlegeringer, hårde til deformerede superlegeringer af turbine-plader. Et andet eksempel er, at moderne strømforsynings kraft og effektivitet er ret stor.Størrelsen afhænger af præstationsniveauet, tilstedeværelseshastigheden og levetiden for de færdige smede af titaniumlegeringer.

 

Med moderniseringen af industrien er anvendelsesområdet for specielle legeringer og deres smede blevet større og større, og produktionen af deres materialer og smede er steget dag for dag.Nu er special legeringsmedningsteknologi og dens udvikling efterhånden blevet en af grundpillerne og de vigtigste udviklingsretninger i smedeindustrien.For at fremme udviklingen af den nationale økonomi og den nationale forsvarsindustri er forbedring og udbredelse af produktionsteknologien for specielle legeringsmeddelelser blevet et af de vigtigste emner for plastarbejdere.


2.Anvendelse i den nationale forsvarsindustri


De vigtigste dele og komponenter til forskellige fly som f.eks. fly er for det meste lavet af specielle legeringer, og mange vigtige dele af andre våben og udstyr er lavet af specielle legeringer, hvoraf de fleste er smede.

 

Den mængde aluminiumlegering, der anvendes i anden og tredje generation, er henholdsvis 80% og 60%-65%.80% af den strukturelle masse af civile fly og transportfly er aluminiumlegering.Selv det mest avancerede B-777-fly anvendes aluminiumlegeringer stadig.Den tegner sig for 70% af den strukturelle vægt.Blandt disse anvendes deformerede aluminiumslegeringer og deres smede hovedsagelig til fremstilling af luftfartøjsskind, strenge, skotter, vægplader, vingeribber, tyndt, haler, arme, landingsstel og motorventilatorblade, propeller og nitter.

 

Mængden af titanlegering og smedning af den fjerde generation amerikanske fighter F22 har nået 41%.Det anvendes hovedsagelig i skotter, hovedskærne, små, bageste bjælker, vandrette haleaksler og andre dele.Blandt dem er den mest anvendte på skroget den strukturelle masse af den bageste skrog.55%; det projicerede areal af titanlegeringer i Ti-6Al-4V-titanlegering af flyets skrog når til 5.53m2, og den bageste kabine til skrog ramme Ti-6Al-4V titanlegering die die

Det projicerede område af smedning er 5.16m2, som langt er de to største smeltninger i verden.

 

Højtemperaturlegeringer og titanlegeringer tegner sig for 55% til 65% og 25% til 40% af den samlede masse af henholdsvis avancerede aeromotorer.Det vigtigste og vigtigste af disse er forfalskninger.Højtemperaturlegeringer anvendes hovedsagelig til turbinediske, kompressorsyrer, blade og hylstre fra luft- og luft- og rumfartsmotorer samt flammerør, hylstre, aksler, dyser, varmeskjolde, lejeringe og Fasteners samt andre varme deleDe moderne aeromotoriske turbineskiver og kompressorstyrer er alle fremstillet af højtemperaturlegeringer og titanlegeringer; hver moderne aeromotor har ca. 3000-blade, hvoraf ca. 90% er fremstillet af titanlegering og højtemperaturlegering.Lavet af smede.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Jobtitel: Product manager

Afdeling: Market Department

Firma Telefon: +86 021-59150215

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13817160919

Internet side: lanzhusuperalloy.danb2b.com

Adresse: No. 2800 Caoxin Road, Xuhang Town, Jiading District, Shanghai

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top