Højeffektiv luftforsyning enhed til AHU med glat diffusorplade

Udgivelses dato:2022-08-25

10002.jpg


10003.jpg

10004.jpg

10005.jpg


Produktattributter:

Den effektive luftforsyningsenhed port på væsketanktætningen er en høj-Effektiv luftforsyningsenhed port, der i øjeblikket er bedre end den mekaniske kompressionstætningsanordning. Rammen af det høje-effektivitetsfilter anvendt sammen med tanken-forseglet højt-effektivitetstuyere

Der er forseglingsriller rundt. Under installationsprocessen, tætningsmidlet riller på den høje-Effektivitetsfilter er indlejret med knivkanterne omkring kassen for at danne en lufttæt tætning, hvilket effektivt undgår behovet for almindelig høj-effektivitetstransmission.

På grund af den upålidelige installation af den mekaniske presseanordning, den urene luftstrøm, der ikke er blevet filtreret af den høje-effektivitetsfilter strømmer ind i det rene område.


Tekniske parametre:

微信图片_20220825163037.png

10006.jpg


10007.jpg10011.jpg

10009.jpg

Den Høje-effektivitet effektiv luftforsyning enhed bruger et modulært design, og skallen er lavet af høj kvalitet-kvalitetskulde-valset stål Bordproduktion, overflade elektrostatisk sprøjtning, eller rustfrit stål produktion. Herunder statiske tryktanke, HEPA filtre, diffusorplader, rengøring på alle niveauer af ombygning og nybyggeri.

Når renrummet bruges, kan det installeres direkte i renrummet som en terminal høj-effektivitetsfilteranordning.

Rent rum loft og andre steder, konstruktionen er enkel mellem filteret og boksen

Lukket celletætning af neopren. Samtidig, Tanktæthed Tætningsmetode for at opfylde højere renhedskrav, væsketanktætning for at sikre, at der ikke er partikellækage mellem filteret og kassen.




Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Boshi Purification Technology Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top