Hængselbeslag poleres og afgrates med magnetiske lappemaskiner

Udgivelses dato:2024-07-17

Hængselbeslag spiller en vigtig rolle i en række forskellige mekaniske enheder og i hverdagen. De er metalelementer, der forbinder to eller flere dele, hvilket gør dem i stand til at bevæge sig i forhold til hinanden. Kvaliteten af ​​fremstilling og forarbejdning af hængselbeslag påvirker direkte udstyrets ydeevne og levetid. I fremstillingsprocessen af ​​hængselbeslag er polering og afgratning en meget vigtig del.

Først og fremmest, lad's lære om hængselbeslag. Der findes mange slags hængselbeslag, som kan opdeles i mange typer alt efter deres former og anvendelser, såsom flade hængsler, boghængsler, hjørnehængsler og så videre. De ernormalt lavet af metalmaterialer, såsom rustfrit stål, aluminium, kobber og så videre. Fremstillingsprocessen af ​​hængselbeslag omfatter stempling, skæring, formning, svejsning og andre processer. Polering afgratning er afgørende i disse processer.

Polering afgratning refererer til processen med at slibe overfladen af ​​hængselbeslag med et slibemiddel for at eliminere grater dannet under fremstillingsprocessen og for at forbedre overfladefinishen. Processen med polering og afgratning kan kategoriseres i håndpolering og maskinpolering. Håndpolering brugernormalt værktøj og materialer som polerhjul, polerpasta osv. til at polere hængselbeslagene en efter en. Denne metode er enkel at betjene, men mindre effektiv, velegnet til små batchproduktioner. Maskinpolering er brugen af ​​professionelt polerudstyr, såsom polermaskine, rullepolermaskine osv., på hængselbeslagene til batchpolering. Denne metode har høj effektivitet og god overfladefinish, men kræver vist udstyr og investering.

1-22122G02521K1.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top