Hvor mange teknikker til populær CNC -bearbejdning?

Udgivelses dato:2023-07-02

sint dens start, CNC er blevet en kritisk fremstillingsteknik til fremstilling af metaller og andre materialer. Bortset fra at tilføje, skære eller fjerne materiale, hjælper CNC -bearbejdning også med at opnå den ønskede form let. Den bruger computernumerisk kontrolsoftware kombineret med skæreværktøjer og -redskaber til at skabe dele med minimale fejl.

thanks til de forskellige CNC -bearbejdningsteknikker, producenter kan vælge mellem drejning, fræsning og mange andre for at få de bedste resultater. At vælge den rigtige CNC -bearbejdningsteknik er et spørgsmål om at forstå risici, detaljer og fordele. Denne diskussion om de forskellige CNC -bearbejdningsteknikker vil guide dig til den rigtige vej.


cnc bearbejdningsteknikker og dens fordele og ulemperWhile CNC bearbejdning omfatter en helhed Område af teknikker, der bruger computernumerisk kodning til at kontrollere redskaberne og deres applikationer, har vi trimmet listen til fem almindelige teknikker, som producenterne ofte brugte. Teknik bruger et stationært værktøj til at skære og forme en roterende blok af materiale. Når du drejer, er det emnet, der roterer, og skæreværktøjet placeres på bevægelige lysbilleder og skærer gennem emnet for langsomt at fjerne materialet og skabe det ønskede mønster.

the dias kan rotere op ogned på længden af ​​den længde. arbejdsemne og kan også bevæge sig væk og tættere på centrum. Rotationshastigheden kannå tusinder af RPM'er. Drejning er ideel til at fjerne en enorm mængde materiale hurtigt, og dem, der kræver glat og ensartet overfladefinish.


cnc bore

another mest almindelige CNC -teknik er bore. Det er en af ​​de vigtigste bearbejdningsprocesser, da mange dele kræver huller. Denne teknik er selv

explanatorisk, men af ​​hensyn til diskussionen vil vi have en kort beskrivelse her.

drilling bruger en smal, to

edged roterende enhed til at skabe et præcist rundhul på arbejdsemnet. Det kan producere store eller små huller afhængigt af designet. Mens bearbejdning, vil boret chide materialet af, som bliver spild. Det er en ligetil proces, men vigtigt for at skabe en del.

cnc fræsning

-

This CNC -teknik bruger flere stabile skærer til at fjerne et stykke fra arbejdsemnet. Processen bruger multi

point roterende værktøjer til at forme det materiale, der er placeret på et bevægeligt bord.-

most malemaskiner har stationære skæreværktøjer og et roterende bord, der bevæger emnet. Når tabellen roterer, fjerner værktøjet langsomt dele af emnet for at skabe produktet. Det kan gøres på to måder: ansigt og perifer fræsning. Ansigtsfræsning skærer flade overflader, mens perifer fræsning skærer dybe slots.


cnc slibning

-many -applikationer kræver en flad overflade på metaldele. Dennemmeste måde at gøre det på er gennem CNC -slibning. Denne proces bruger en spindende disk til at foretagenedskæringer på emnet. Det ligner fræsning, men bruger ikke skæreværktøjer.


edm

electrical decharge bruger elektriske udledninger til at foretage de ønskedenedskæringer på arbejdsemnet. Det anvendesnormalt på elektrisk ledende materialer, som ofte er vanskelige at gøre med traditionel bearbejdning.


disse er de mest almindelige bearbejdningsteknikker, der ofte bruges til at skabe en del. Disse teknikker er energi

efficient, har mindre affald og kan overvinde de fejl, der er forbundet med traditionel bearbejdning.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top