Hvordan NMN bidrager til hårvækst

Udgivelses dato:2024-04-30

according til en undersøgelse, den mest bekymrede og ængstelige generation z -folkeliste, hårtab er uventet rangeret først! Det stigende livspres gør mennesker' s Ånd ofte i en anspændt tilstand, hvilket gør vores kropsmetabolisme unormal, så kvaliteten af ​​det livsmiljø i hårsækken reduceres, hvilket direkte fører til"hair -tabet"i alle' s mund.


in søgningen efter en løsning på hårtab, mange mennesker har måske hørt om NMN. NMN er blevet hyldet som et stof, der kan bremse aldring og fremme sundhed, men kan det virkelig hjælpe med hårtab? Denne artikel vil introducere den relevante viden om NMN og udforske effekten af ​​NMN på hårtab.


how hjælper NMN med hårvækst

hair -tab er et almindeligt fænomen, der kan have en række årsager. En af de mest almindelige årsager er påvirkningen af ​​mandlige hormoner. Det mandlige hormon omdannes til DHT (dihydrotestosteron) i kroppen, og DHT krymper hårsækkene, hvilket får håret til at tynde. Derudover kan oxidativ stress, betændelse og mangel på essentiellenæringsstoffer også forårsage hårtab.


as Et stof, der kan forsinke aldring, NMN har en række effekter Ved at lindre hårtab.


first, kan NMN øgeniveauet fornad+i kroppen. Undersøgelser har vist, atnad+spiller en række roller i den menneskelige krop, herunder energimetabolisme, DNA -reparation og apoptose. Nedsatteniveauer afnad+er forbundet med aldring. Ved at supplere NMN kanniveauet afnad+i kroppen øges, hvilket således forsinker cellernes aldringsproces. Dette har en positiv effekt på sundheden og væksten af ​​hår. En undersøgelse, der er offentliggjort i Nature Communications, viser, at det at tage NMN oralt kan øgenad+-niveauer hos mus og derved bremse aldringsprocessen og samtidig hjælpe med at opretholde et sundt hår.


secondly kan NMN også reducere intracellulær betændelse. Betændelse er også en vigtig faktor i mange sygdomme og aldring. Undersøgelser har vist, at NMN kan reducere betændelse ved at aktivere AMPK og PARP-1 -veje. AMPK og PARP-1 er to enzymer involveret i energimetabolisme og DNA -reparation. Ved at aktivere dem kan du reducere inflammationsniveauet og derved beskytte dit hårs helbred.


ot kun det, NMN kan også tilvejebringe essentiellenæringsstoffer, inklusive B Vitaminer, jern, zink osv., Som er meget vigtige for hårvækst og sundhed. Ved at øgeniveauet afnad+i kroppen kan NMN fremme energimetabolisme og give essentielle energi ognæringsstoffer, der bidrager til helbredet og væksten af ​​håret.


in -tilføjelse er NMN i stand til at forbedre cellen' s evne til at reparere sig selv, hvilket også er vigtigt for hårets helbred. Cellernes formindskede evne til at reparere sig selv får håret til at blive sprød og tilbøjelig til at bryde og falde. Undersøgelsen fandt, at NMN kan fremme DNA -reparationsprocessen ved at øge intracellulære NAD -niveauer og derved forbedre cellerne+&39; Evne til at reparere sig selv og gøre håret sundere.#


keep dit hår rent: olie og snavs på hovedbunden kan tilstoppe porer og påvirke dit hårs helbred og vækst. Derfor er det at holde dit hår rent et vigtigt skridt i at forhindre hårtab.


adjust din diæt: sundhed i dit hår kræver en rækkenæringsstoffer, såsom B Vitaminer, jern, zink osv. At få så meget af dissenæringsstoffer som muligt vil hjælpe med at holde dit hår sundt.


avoid ved hjælp af hot stylingværktøjer: hot stylingværktøjer sådan Da hårtørrere og krøllejern kan forårsage tørt, sprødt hår, der let bryder. Derfor kan reducere brugen af ​​disse værktøjer så meget som muligt hjælpe dig med at holde dit hår sundt.


avoid overdreven hårtrækning: overdreven hårtrækning kan føre til udtynding og hårtab. Derfor skal du om muligt undgå at bruge stramme boller, pandebånd og andre dekorationer.


reduce stress: Kronisk mental stress kan påvirke kroppen&39; s metaboliske og Immunfunktioner, der fører til tynding eller hårtab. Derfor er det meget vigtigt at reducere stress for at holde dit hår sundt.#


Check dit helbred regelmæssigt: visse sundhedsmæssige problemer, såsom problemer med skjoldbruskkirtel, kan også forårsage hårtab. At kontrollere dit helbred regelmæssigt og identificere og behandle disse problemer i tiden kan også hjælpe dig med at forhindre hårtab.


to opsummering, hårsundhed og vækst påvirkes af en kombination af faktorer, herunder genetik, miljø og ernæring. Som enny type anti -naging -stof kan NMN beskytte hårsundhed og fremme hårvækst på forskellige måder. Selvom NMN stadig er i forskningsfasen, har dens potentielle rolle tiltrukket sig en masse opmærksomhed. Hvis du kæmper med hårtab, kan du overveje at prøve NMN -kosttilskud, mens du også sørger for at justere din diæt og livsstilsvaner for at holde dit hår sundt.-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top