Sådan sikrer du indendørs luftkvalitet om vinteren?

Udgivelses dato:2021-06-28

in vinter, da vejret bliver koldere, for at holde sig varm, ud over konventionelle opvarmningsfaciliteter vil folk også bruge aircondition, varme fans og andet varmeudstyr for at sikre temperaturen på rummet. Men hvis indendørstemperaturen er for høj, vil volatiliseringshastigheden for formaldehyd og andre stoffer også stige kraftigt. Hvordan kan vi sikre en god indendørs luftkvalitet om vinteren? I lyset af de problemer, der rejses af ejerne, sagde den ansvarlige for Kontoret for Shanxi Interior Decoration Association, at med hensyn til indendørs luftkvalitet om vinteren, er den mest effektive løsning korrekt at åbne vinduerne til ventilation og holde rummet rent .
ai.jpg

choose den rigtige tid til vinduesventilation om vinteren
many folk tror, ​​at temperaturen er lav om vinteren, og volatiliseringen af ​​skadelige gasser er langsom, så forureningen derhjemme bør være mindre. Faktisk, tværtimod, kan indendørs luftkvalitet være værre om vinteren end i andre årstider. Generelt er udendørs luftkvalitet bedre end indendørs luftkvalitet, ofte åbne vinduer til ventilation kan lade den beskidte luft flyde væk, og det er svært for vira og bakterier at opdrætte og reproducere. Bortset fra vejret med dårlig udendørsluftkvalitet kan vinduesventilation effektivt reducere indendørs luftforureningsindeks på andre tidspunkter.
nin urban atmosfærisk miljø, der er to forureningstoppe og to relativt rene dale på en dag. Forureningstoppet er omkring solopgang og om aftenen, og den relativt ren tid er omkring 10:00 og 3 pm. Når det er relativt rent, kan korrekt åbning af vinduer opretholde friskheden af ​​indendørs luft.
of kursus, det' s Ikke, at jo mere vinduerne åbnes, desto bedre. Fordi hyppig åbning af vinduer om vinteren vil spilde energi og påvirke komforten af ​​indendørs temperatur. Derfor skal vi mestre antallet af vinduer og tidspunktet for åbningen hver gang. Vinduet åbningstid kan være kortere Hvis rummet er lille, er der vind udenfor, og huset er gennemsigtigt franord til syd. Vinduesåbningstiden kan være længere, hvis rummet er stort, der er ingen konvektivt ventilationsstruktur, der er ingen vind udenfor, eller temperaturforskellen mellem indendørs og udendørs er lille. Hvis det er haze og sandstorm vejr, prøv ikke at vælge vinduesventilationen. Hvis dit soveværelse vindue direkte står overfor vejen, er støv og forurening relativt mere, prøv at vælge i den lave peak sektion af trafik, mindre biler,når vinduet ventilation.
au.jpgdon' t ventilere Detnye hus for længe hver gang
den ansvarlige person sagde, at hvis dit soveværelse er ennyindrettet en, skal du vælge en varm eftermiddag til ventilation om vinteren, og ventilationstiden må ikke være for længe hver gang. Fordi formaldehydet og anden kemisk forurening inyindrettede huse og møbler skal være mere end 20 ℃ for effektivt at volatilisere, så om vinteren,når indendørs og udetemperatur er relativt lav, kan langvarig ventilation ikke eliminere udsmyknings- og møbelforurening og Rens luften, tværtimod, det vil gøre vægmaling, der ikke er tør efter dekoration let at være frosset, hvilket resulterer i væggen efter forårets overflade misfarvning, træmaling forringelse og endda pulverisering.&#-nin tilføjelse til Overmentioned Windowing For at reducere indendørs luftforurening er det også meget vigtigt at sikre indendørs renlighed. For eksempel skal radiatoren rengøres ofte for at sikre renlighed, fordi hvis der er støv på radiatoren, er det let at fordampe i luften med stigningen i temperaturen, hvilket resulterer i stigning i støvindholdet i indendørs luft, som er skadeligt til menneskers sundhed. På samme tid, i indendørs rengøring bør vi også være opmærksomme på brugen af ​​passende metoder. For eksempel skal gulvet rengøres med en støvsuger så vidt muligt, og derefter skal bordet og gulvet tørres, efter at rag og moppe er våd. Når du klapper støvet eller quilt på tøjet, er detnødvendigt at gå udendørs til Pat, for ikke at hæve indendørs støv igen.
-indør befugtning bør være passende om vinteren
nin vinter, mange Folk føler sig tørt hals og hoste let,når de vågner om morgenen, hvilket er forårsaget af den relativt lave luftfugtighed i rummet. Selvom fugtigheden er for høj, er det let at forårsage indendørs luftforurenende stoffer opløst i vanddamp,negativ for menneskers sundhed. Men hvis fugtigheden er for lav, og rummet er for tørt, vil det forværre støvfænomenet og gøre folknemme at tage ild. Derfor er indendørs befugtningnødvendig om vinteren.
nin tilføjelse til brug af befugter kan traditionelle befugtningsmetoder også vedtages, såsom at sætte et vandområde i huset for at få vandet afdampet, tørrenogle våde tøj og håndklæder indendørs, og placerenogle befugtede planter indendørs. Betingede forbrugere kan også sætte en luftrenser hjemme. Det er værd at bemærke, atnår de bruger luftrenseren om vinteren, kontrollerer de ofte den indre renlighed af luftrenseren og filterets status og udskifter filteret i tide for at undgå sekundær forurening. Derudover anbefales luftrenseren til at blive brugt kontinuerligt og ikke intermitterende.
THE MINI Desktop Ashtray purifier produceret af AIYIYI-teknologi integrerer askebæger med luftrenseren. Det aktiverede kulstofkompositfilterelement
Højkoncentration Negativ ion-dobbeltrensning kan give dig et sundt grønt rum. Du kan bruge det, uanset om du er på kontoret eller hjemme. Vælg det for Spring Festival Gift!H款家人.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top