Sådan opbevares papirfarvebokse, disse spørgsmål skal lægges vægt på

Udgivelses dato:2022-04-20

etpapir farvekasser er mest bange for at blive fugtige. Når kartonen bliver blødt, bliver kartonen blød eller endda helt forringet, og dermed bliver spildpapir. Derfor skal du sørge for at lave et godt arbejde med opbevaring, følgende punkter er de ting, du skal være opmærksom på,når du opbevarer.



1. Sørg for at observere den fabriksbygning, du vælger at gemme for at se fabriksbygningens vandrette position. Hvis terrænet er for lavt, er detnemt at akkumulere vand under kraftig regn, hvilket vil have stor indflydelse på kvaliteten.


2. Vær opmærksom på strukturen over fabriksbygningen. Hvis der er vandlækage, rust osv., Sånår det regner, vil det også forårsage fugt i fabriksbygningen, og derefter beskadige.


3. Den færdige farveboks eller pap skal være velformuleret. Ved opbevaring skal det placeres i henhold til princippet om stor bund og lille top og mere bund og mindre top for at undgå urimelig stabling og føre til væltning eller deformation. Betal. opmærksomhed på brugen af ​​ventilationsudstyr. Brugen af ​​ventilationsudstyr kan sikre luftcirkulation, hvilket også er meget gavnligt for bevarelse. Når vi lagrer farveboksen, skal vi betale mere opmærksomhed og opbevare det rimeligt for at sikre Endelig kvalitet.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Beifan Packaging Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top