Vigtige komponenter i solenergilagringssystemer

Udgivelses dato:2023-06-02

solære paneler, invertere og lithiumbatterier ernøglekomponenter i Solar Home -applikationsscenariet. Solpaneler konverterer solenergi til elektricitet, invertere omdanner DC -elektricitet til AC -elektricitet til husholdningsbrug, og lithiumbatterier opbevarer elektricitet til sikkerhedskopi. Derudover har solenergiproduktion stærke grønne miljøegenskaber og kan opnå bæredygtig udvikling.

solar paneler er kernekomponenten i solenergiproduktionssystemer, og deres ydeevne og kvalitet har en vigtig indflydelse på effektiviteten og pålideligheden af hele systemet. Gode ​​solcellepaneler har høj konverteringseffektivitet, lang levetid og stabilitet. Kenlig -mærkets solcellepaneler bruger høje komponenter og teknologi til at tilvejebringe effektive, pålidelige og holdbare solenergiløsninger.-

inverters er en væsentlig del af solenergiproduktionssystemer. Deres hovedfunktion er at konvertere DC -elektriciteten, der er indsamlet af solcellepaneler til den vekselstrømsstyrke, der kræves af husholdningerne. Kenlig -mærket Invertere bruger avanceret intelligent teknologi til at konvertere solenergi til husholdningselektricitet og sikre høj effektivitet og sikkerhed gennem intelligent kontrol og flere beskyttelsesmekanismer.

lithium -batterier er vigtige komponenter i energilagringssystemet i solenergiproduktionssystemer . Energien indsamlet af solenergiproduktionssystemer imødekommer muligvis ikke altid efterspørgsel efter husholdning, så der er behov for backup -opbevaring. Kenlig Brand Energy Storage Lithium -batterier er stabile og kan opbevare ubrugt elektricitet til husholdningsbrug, mens det automatisk justerer mængden af ​​elektricitet, der leveres under strømforsyning.

in resume, solcellepaneler, invertere og lithiumbatterier er vigtige komponenter I Solar Home -applikationer. Kenlig Brand Solar Power Systems bruger avanceret fremstillingsteknologi og højequalitetskomponenter til at tilvejebringe effektive, pålidelige og rene energiløsninger til hjem med behov for grøn og effektiv elektricitet.-

1684811952896.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Kenliger New Energy (Guangdong) Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top