Injektion støbt Eva Foam vs. komprimeringstøbt EVA

Udgivelses dato:2022-10-26

if du leder efter et alsidigt og holdbart skum, injektion-molded eva skum may være det perfekte valg til ditnæste projekt. Dette støbte skum fremstilles ved at injicere smeltet EVA i en form. Det resulterende produkt er et tæt lukket-cell -skum med mange fordele for produktdesignere. Denne artikel vil diskutere, hvad støbt skum er, forskellen mellem injektion-molded eva skum og komprimering-molded eva skum og fordelene ved at bruge injektion-molded eva skum i produktdesign. Skum?

molded skum er skum lavet ved at sprede materiale til en form. Støbte skum kan fremstilles af forskellige materialer, herunder polyurethan (PU), polystyren (PS) og ethylen0 (22).jpgvinylacetat (EVA). Støbte skum har ofte en udtalt flået overflade, der er resultatet af en reaktion mellem polymeren og værktøjsoverfladen.

-there er to kategorier af støbt PU -skum, fleksibel og reaktionsinjektionsstøbning (kant). Fleksibel PU har en tendens til at være blødere og har tyndere hud, mens Rim har tykkere hud. Støbt PS -skum er mere omfattende end de fleste bløde pu -skum, men PU -skumstøbt i kanten er mere holdbar.


hvad er eva -skum?

eva skum er et skum lavet af ethylen
vinylacetat og blandede copolymerer. Denne type skum bruges ofte til fodtøj, sportsvarer og bilapplikationer. Eva -skum har fremragende dæmpningsegenskaber og kan støbes til en række forskellige former og størrelser.

-injection støbt Eva -skum vs. komprimering

molded eva


injection

molded Eva skum er en af ​​de mest Populære typer støbt skum. Det dannes ved at kombinere ethylen

vinylacetat med en organisk peroxidkatalysator. Når blandingen opvarmes over dens smeltepunkt, bliver den flydende, hvilket gør detnemt at strømme ind i formen. En gang i formen forekommer cykling, og delen antager geometrien i værktøjshulen.-

--Processen med at fremstille komprimering

molded eva skumdele kræver manuel belastning af en præ

formet eller fabrikeret form til Et værktøjshulrum til at opnå den ønskede form før en varme- og trykcyklus. Processen kan variere med råmateriale ressource, men er generelt den samme.

--den kritiske forskel mellem injektion

molded eva skum og komprimering

molded eva skum er, at injektionsformning sparer et trin ved at gå fra råmateriale at afslutte en del i et trin. På samme tid har komprimering et præfabrikeret materiale, der derefter støbes. På grund af dette er injektionsfremstilling mere effektiv.

--advantages til at bruge støbt eva skum

there er flere fordele ved at bruge støbte EVA -skum i produktdesignprojekter. En fordel er, at det er meget holdbart. Det kan modstå stød og ekstreme forhold uden skade. En anden fordel er, at det er let og let at bruge, hvilket giver mulighed for komplekse former og former.

another fordel ved at bruge støbt EVA -skum er dens fremragende kemiske modstand og rensbarhed med almindelige husholdningsrensere.


For ditnæste projekt, injektion

molded eva skum er en fremragende mulighed, hvis du


39; overvejer støbt skum. Det er alsidigt, holdbart og resistent over for vand og kemikalier, hvilket gør det ideelt til forskellige anvendelser.

-&

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • joydyevafoam
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top