Indførelse af intelligent potentielt opkøbssystem

Udgivelses dato:2021-10-05

TTHE INTELLIGENT POTALT POTALT ACOVEsitionssystem kan indsamle multi-Channel potentielle data om katodisk beskyttelse på en digital og intelligent måde, i stedet for den traditionelle manuelle multimeter felt opkøbstilstand. Systemet består hovedsagelig af intelligent potentiel erhvervelsesenhedsterminal og intelligent skyovervågningssystem til katodebeskyttelse. Ifølge indstillingskravene indsamler samleren automatisk den potentielle datainformation af den beskyttede rørledning og sender den indsamlede information til overvågningscentret for det katodiske beskyttelsessystem via det trådløsenetværk. Overvågningscentret for det katodiske beskyttelsessystem er ansvarlig for at modtage og behandle dataene og endelig danne en rapportformular for pipeline managementpersonalet til at analysere og behandle.

TTE INTELLIGT POTENTALE ANSØGNINGSSYSTEMET SYSTEM AF KATCHODISK BESKYTTELSE KAN EKSEKTIVT Reducer arbejdskraften og de materielle ressourcer, der er investeret i overvågningen af ​​katodisk beskyttelsesvirkning af rørledninger. Med ekspert system kan det realisere centraliseret overvågning og styring af driftsparametre og beskyttelsesvirkning af katodisk beskyttelsessystem, sikre pålideligheden af ​​data, forbedre aktualiteten og kontrollen af ​​datatransmission, reducere administrations- og driftsomkostningerne for katodisk beskyttelsessystem og Giv passende betingelser for brugerne at bedømme ledelseseffekten af ​​katodisk beskyttelsessystem og intelligent, standardiseret og papirløs kontorforvaltning.

-shandong Linyi Bosi Ledende Materials Co, Ltd er en højtech Enterprise med speciale i produktionen af MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titanbelagt anode, der hovedsagelig tilvejebringer katodisk beskyttelse teknologi, engineering design, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668.

\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top