Introduktion af det runde hjørneindpakningsindretning af automatisk læderskalmaskine

Udgivelses dato:2023-09-01

Utility -modellen vedrører en rund hjørne Hemming -enhed til automatisk Hemming. Det inkluderer en monteringsramme, en skubbestang, en krympestang, et lavere fast sæde, et øvre fast sæde og en cylinder, en krympestang er installeret på cylinderens stempelstang, en skubbestang er installeret mellem detnedre faste sæde Og det øvre faste sæde, push -stangen er l-formet, en skubbestang er udstyret med en skubber i frontenden af ​​push -stangen, push -stangen er udstyret med en skubbe, den ydre side af skubber Pusher -armens arm udgør en skubbeflade, skubbestangen er udstyret med en skråt glidende konveks i den anden ende af skubberen, en fast stang installeres på push -stangen, et skråt sliphul er installeret på det øverste faste sæde og en Fast stang er installeret på det ene hjørne. En fast stang er monteret på push -stangen, et glidende hul leveres skråt på det øverste faste sæde, og en fast stang er monteret på det ene hjørne af det øverste faste sæde, og der er en trykfjeder mellem de to faste stænger. Den afrundede hjørnedel af indpakningspapiret er foldet opad ved at skubbe skubbeoverfladen på push -stangen gennem en ekstern transmissionsmekanisme, og den afrundede hjørnedel af indpakningen presses sammen på hudskallen ved at skubbe krympens håndtag gennem cylinderen, Realisering af automatisk afrundet hjørneindpakning.


den automatiske hudskalmaskine inkluderer en ramme, et transportbånd, en automatisk papirudladningsindretning, en papvejledningsanordning og en automatisk papir, der dropper enhed, den Automatisk papirudladningsindretning består af en fjeder-loaded trykplade, en grænseprop, en papgrænseplads, et par intermitterende bevægende papirudladning af friktionshjul og et kontinuerligt bevægende overførselsfriktionshjul; Papvejledningsanordningen består af et par papruiderende stoppere og et pap, der lokaliserer friktionshjul; Den automatiske papir, der dropper enhed, består af en gearmekanismemotor, et aktivt skrå gear, et drevet skrå gear, et drevet skrå gear og et drevet skrå gear. Den automatiske papir, der dropper enhed, er sammensat af gearmekanismemotor, aktivt skrå gear, drevet skrå gear, drevet skrå gearskive, tilslutning af stang og bevægelig trækplade, og virkningen af ​​gearmekanismemotoren styres af kontrolenheden. Hjælpemodellen har en simpel struktur, ændret den traditionelle semi-automatiske shell -maskine, der er behov for manuelt at placere paptilstand, men gennem systemet med sensorsignal feedback -system og automatisk kontrol for at opnånøjagtig og hurtig adskillelse og levering af pap, farve Papir og papnøjagtig placering og pap automatisk drop, hvilket forbedrer produktionseffektiviteten.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86-135-8077-6960

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-189-2827-5267

Internet side: degaomachinery.danb2b.com

Adresse: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top