M&a mixiao præcisionskarbidemner&præformer

Udgivelses dato:2022-11-14

welcome til m&a mixiao carbide hvore Vi fremstiller wolframcarbid brugerdefineret, ændret standard- og standardemner og præformer, startende fra pulver gennem færdige jordemner. Vores omfattende select ion af karakterer og vores fremstillingsproces leverer konsekvent høje-performance, pålideligenær-net -formede værktøjer, der adresserer specialiserede kundeapplikationsudfordringer på tværs af forskellige industrier.

carbides blanks.jpg

m&a mixiao carbide fremstiller konsekvent høj-quals wolframcarbidprodukter fremstillet af voks-less kvalitetspulvere, der er formuleret på stedet. Alle produkter er konstrueret til at give gentagne høje-wear -resultater i enhver størrelse og i enhver mængde. 

005.jpg

m&a mixiao carbide har udviklet omfattende grønne-machining -kapaciteter, der tillader en lang række geometrier at dannes. N, giver store besparelser af værdifuld tid og penge til fabrikanter. ""

1-21041F45124.jpgm

a mixiao carbide er en brugerdefineret geometri carbid blank producent.

alt er lavetto&order ved hjælp af eksklusiv Karbidkarakterer. m-a mixiao carbide- 39; s produkter er designet til at udføre på den højeste perfektion ormanceniveau for en bestemt klassetid for klassetiden&gang igen.&#&

1-21041F45124.jpgat m

a mixiao carbide,nogle af anvendelserne af præformer er til skæreværktøjer, EDM -emner, die og bøsninger, knive, slag, slid dele og specielle slidemner.

&

--------------------------------------------Get i berøring:


michelle

tel

whatsappnummer:

&86136 5015 7503email:

michelle (a) metalandalloy.com

--------------------------------------------






Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • MiXiao Tech
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top