Om katodisk beskyttelsesteknologi til opbevaringstank

Udgivelses dato:2023-01-05

korrosionen af ​​den indvendige væg af råoliebeholder og kloakstankbund er hovedsageligt forårsaget af elektrokemisk korrosion og bakteriel korrosion forårsaget af råolie af råolie, og kloom til råolie i tankten har høj saltindhold og høj temperatur , så den har stærk korrosion.

at til stede, offeranodemetoden er vidt brugt til katodisk beskyttelse af tankbunden. Denne metode er sikker og pålidelig til opbevaringstank og har ikke brug for særlig styring og har god beskyttelseseffekt. Magnesium- og magnesiumlegeringer, zinklegeringer og aluminiumslegeringer bruges ofte som offeranodekatodiske beskyttelsesmaterialer. Anodeblokken er jævnt arrangeret på bundpladen på opbevaringstanken, og stålpladen svejses direkte med anodeblokken.

according til beskyttelsesområdet, beskyttelsesperioden og dielektrisk resistivitet, antallet af anoder Påkrævet beregnes for at vælge anodestørrelse og form. Anoden er jævnt fordelt på tankenesnederste plade, og anodestøtten svejses med bundpladen. Offeranoden er let at installere, ognår anodeforbruget er 85% af den oprindelige vægt, kan tankens rengøringsmulighed bruges til at erstatte anoden.

de vigtigste grunde til korrosion af tankbundpladen er som følger: På grund af aldring og revner af asfaltsandlag i tankbunden kan vandet i fundamentet trænge ind i tanken bunden gennem revnerne, så den ydre væg og bundpladen på tanken vil blive korroderet; Regnvand kan trænge ind langs sidevæggen af ​​tanken gennem kløften mellem tankens bundplade og asfaltsand, danner en iltkoncentrationsforskellbatteri mellem områderne med forskellige luftpermeabilitet og er ofte en stor katode i tilstanden af ​​lille anode, Lokal korrosionshastighed er særlig hurtig, og der kan være autokatalytisk virkning af spaltekorrosion i spalte; Korrosion af omstrejfende strøm; eksistens af sulfatreducerende bakterier; Ukvalificeret konstruktionskvalitet, såsom ukvalificeret svejsesøm eller chloridion bragt ind med havsand som fundament. Alle ovennævnte faktorer kan forårsage korrosion af den ydre væg og bundpladen på opbevaringstanken. Pånuværende tidspunkt er imponeret den aktuelle beskyttelsesmetode vidt brugt til katodisk beskyttelse af tanken bundplade ydre væg, og offeranodebeskyttelsesteknik kan bruges til lille opbevaringstank.

shandong Linyi Bosi ledende materialer co ., Ltd. er en høj-tech -virksomhed med speciale i produktionen af ​​MMO fleksibel anode, ledende polymerfleksibel anode og titancoatet anode, hovedsageligt tilvejebragt katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester. 

+tel:-86 17568010262.05393712117.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top