Pneumatiske værktøjer - Brugen af Air Sander Machine

Udgivelses dato:2022-09-21

Den pneumatiske poleringsmaskine er hovedsageligt designet til at kompensere for grove korn, slibepapirmærker, strømningsmærker, anti--hvid, appelsinskal og andre mindre fejl på overfladen af malingfilmen, der kan vises på overfladen af bilen efter sprøjtning, og behandlingen er at slibe og polere malingfilmen efter sprøjtning for at forbedre malingfilmens spejleffekt og opnå kravene til lys, glat og strålende. Udbredt i jernplade, træ, plast, dæk industriens overflade slibning, skib, bil, skib, skimmel, luftfartsindustriens finpolering, afgratning, rustfjernelse, malingfjernelse og andre operationer.

IMG_20220302_195446 - 副本(1)(1).jpg

Pneumatiske slibemaskiner kan opdeles i to typer: pneumatiske og elektriske.

Den pneumatiske type er sikrere, men kræver en luftkilde.

Den elektriske type er let at løse strømproblemet, men skal være opmærksom på elektricitetssikkerheden.


Ved brug af pneumatisk slibemaskine skal først og fremmest i henhold til oxidationen af bilmalingen og graden af skade på brugen af den tilsvarende grove og fine bilvoks slibemaskine, der anvendes før maskinen, drejes på en prøvning for at se, om slibepladet kører glat og normalt. Retningen af slibning og skæring under drift er strengt forbudt for det omkringliggende personale og alle brandfarlige og eksplosive farlige genstande for at undgå unødvendige skader. Hold arbejdspladsen ren og ryddelig. Brug korrekt for at sikre personlig og ejendoms sikkerhed. Når du bruger den pneumatiske polermaskine, skal du huske ikke at bruge for meget kraft, men at bruge selv kraft langsomt.


Polering kan opdeles i to faser.

Den første del er grovpolering, der er at fjerne poleringsskadelaget.

Den anden del er den fine polering er at fjerne overfladeskader produceret af den grove polering, poleringsskader kan reduceres relativt, udover poleringstiden er det bedst at være opmærksom på omgivelserne.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top