Potentiel kontrol og detektion efter drift af katodisk beskyttelsessystem

Udgivelses dato:2022-09-17

før driften af ​​det katodiske beskyttelsessystem, skal personalet arrangeres for at måle detnaturlige potentiale i hele den beskyttede rørledning, detnaturlige potentiale og jordforbindelse i hver anodes jordbed og jordbestandigheden i det omgivende miljø 24 timer efter De midlertidige katodiske beskyttelsesforanstaltninger fjernes. Under disse værker skulle vi have en detaljeret forståelse af miljøet omkring hele rørledningen. Og disse miljøoplysninger skal klassificeres, registreres og arkiveres til brug i byggeprocessen.

,når den katodiske beskyttelsesstation kommer ind i driftsstadiet, den første ting, der debugges, er DC strømforsyningsudstyr, såsom udstyr Potentiostat, batteri og så videre. Når DC -strømforsyningsudstyret begynder at fungere i mere end 4 timer, kan outputstrømmen, spænding, elektrificerende punktpotentiale og elektrificerende potentiale langs rørledningen måles. Kontroller alle data efter detektionen. Hvis beskyttelsespotentialet fornogle rørsektioner er for lavt end for andre steder, er detnødvendigt at justere potentialet for kraften på tidspunktet, så det katodiske beskyttelsespotentiale i hele rørledningen kannå beskyttelsespotentialet.

cathodic beskyttelsessystem Efter driften af ​​potentiel kontrol og detektion, beskyttelsespotentiale kontrol. I idriftsættelses- og driftsstadiet i katodisk beskyttelsessystem skal forbindelsen mellem tilstødende beskyttelsesstationer styrkes for at sikre, at beskyttelsespotentialet i pipeline -sektionen i hver beskyttelsesstation er afbalanceret,når den potentielle værdi af hver effekt på punktet justeres. Idriftsættelsen og driften af ​​katodisk beskyttelsessystem inkluderer også måling af øjeblikkelig effektpotentiale. Der kræves komplekst arbejde for at afslutte målingen, og strømforsyningen er tændt og slukket på samme tid. Derfor skal polariseringsprober installeres ved sammenløbspunktet for rørledningen og den midterste position af to tilstødende katodiske beskyttelsesstationer for at måle polarisationspotentialet.-

ede den potentielle værdi af alle rørledningernår det mindste katodiske beskyttelsespotentiale Indeks, operationens overvågning af katodisk beskyttelsessystem kan meddele afslutningen af ​​driften. Efter at alle katodiske beskyttelsesarbejdsstationer er sat inormal kontinuerlig arbejdstilstand, skal den tætte afstand potentielle måling af hele rørledningslinjen udføres inden for en måned for at sikre, at hvert punkt i rørledningen kan opfylde kravene i katodisk beskyttelsesspecifikation. Og efter dennormale drift af det katodiske beskyttelsessystem hvert femte år skal den tætte afstandspotentiale måling udføres. I denne periode skal det elektriske potentiale i testbunkerøret, bøsningen og isoleringsfugen testes mange gange.

shandong Linyi Bosi ledende materialer Co., Ltd. er en højTech Enterprise med speciale i produktionen af ​​MMO -fleksibel anode, ledende polymerfleksibel anode og titancoatet anode, hovedsageligt tilvejebragt katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester.- 

tel:86 17568010262+.05393712117.-


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top