Potentiel måling af katodisk beskyttelsesrørledning og opbevaringstank

Udgivelses dato:2022-06-09

if den påførte spænding såsom ir drop I jord overvejes ikke, den potentielle måling af rørledning og tank i jord vil være forkert. Generelt måles den elektrificerede potentiale under strømmen af ​​beskyttelsesstrøm den elektrificerede potentiale på den beskyttede enhed svarende til den referenceelektrode, der er installeret på jorden over det beskyttede objekt. Når man måler polarisationstilstanden, er detnødvendigt at eliminere IR -drop -komponenten indeholdt i det elektrificerede potentiale. I denne metode skal strømmen ændres, men i tilfælde af omstrejfende strøm forårsaget af DC Electric Railway er dette umuligt.

wnwhen Måling af magten-off potentialet i katodisk beskyttelsesrørledning, tidsrelæet er Installeret i den katodiske beskyttelsesstation, som kan synkronisere med den tilstødende beskyttelsesstation og afbryde beskyttelsesstrømmen i 3'erne hver 30'erne. Den synkrone drift af beskyttelsesstationen er afsluttet som følger: Timingafbryderen er installeret i den første beskyttelsesstation, og afbrydelsen af ​​beskyttelsesstrøm kan påvises fra ændringen af ​​rørjordpotentialet i dennæste beskyttelsesstation. Da overførselstiden er kendt, kan timingafbryderen på den anden beskyttelsesstation aktiveres synkront. Andre beskyttelsesstationer kan realisere synkron konvertering på samme måde.

other timing switch -enheder fungerer med elektronisk digitalt ur. Den kumulative tæller tæller i henhold til 1S -tidsintervallet opnået ved strømfrekvensen, og kraften til tiden kan indstilles efter behov. Alle beskyttelsessystemer kan synkroniseres fuldstændigt med den transmitterede puls. Det anbefales, at alle instrumenter er udstyret med yderligere timingafbrydere, så beskyttelsesstrømmen ikke behøver at opretholdes uden for arbejdstiden.

in analysen af ​​resultaterne af katodisk beskyttelsesrørledning ud over ON og OFF -potentialet, rørstrømmen, isoleringspunktets modstand og modstanden mellem foringsrør, beskyttelsesstrømdensitet og belægningsmodstand skal beregnes i henhold til hver rørafdeling i rørledningen. ., Ltd. er en højtech -virksomhed med speciale i produktionen af ​​MMO -fleksibel anode, ledende polymerfleksibel anode og titancoatet anode, hvilket hovedsageligt leverer katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester. Tlf: 0539 3712117, 15588026668.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top