Fremme effekt af NMN på stamceller

Udgivelses dato:2024-04-24

stem -celler er celler, der har evnen til at selv-renew og differentiere til flere celletyper. De har potentielle terapeutiske og regenerative medicinske applikationer. Stamceller kan opdele hurtigt og erstattee Funktionerne af senescent somatiske celler til at opretholde dennormale funktion af kroppen.


en forholdet mellem NMN og stamceller ligger i det faktum, atnogle undersøgelser har vist, at NMN kan fremme spredning og differentiering af stamceller. Ved at øge NAD -niveauerne kan NMN forbedre aktiviteten af ​​stamceller og derved fremme deres selv+renewal og differentieringsevne.-


hvad er stamceller


stem celler er celler, der har evnen til at selvrenew og differentiere til flere celletyper. De er primitive, udifferentierede celler, der kan differentiere til forskellige typer celler i kroppen, såsomnerveceller, hjerteceller, muskelceller osv. Af cellefornyelse er forskellig, ognogle celler (såsom tarmvillusceller) overlever kun i 2-3 dage, mens knoglceller overlever i ca. 10 år. Når disse celler dør, er stamcellernødt til at opdelenye celler for at erstatte disse steder og udføre de originale funktioner i cellen.


picture-

det hovedformål med at bevare snorblod er at udtrække hæmatopoietiske stamceller fra snorblod for at blive brugt til behandling af leukæmi, blodsystemsygdomme og andre ondartede tumorer, hvilket efterlader en garanti for liv og sundhed.

second, vigtigheden af ​​stamceller


stem celler spiller en Vigtig rolle i celleudskiftning101; ment, vævsreparation og regenerering, anti

aging, immunregulering og sygdomsbehandling. Det har evnen til selv

renewal, multidirectional differentiering og originalitet.

&#--in processen med celle aldring og apoptose i andre væv og organer, en stamme Cellen vil hurtigt opdele i to stamceller, hvoraf den ene vil besætte placeringen af ​​den originale stamcelle og udføre den originale funktion, mens den anden stamcelle hurtigt vil-runfor at ændre sin form og funktion til at erstatte den apoptotiske celle til udføre sin originale funktion. Det kan siges, at stamceller er grundlaget for korrekt funktion af vores krop. Felt af stamceller er også relativt bredt:


"1. Regenerativ medicin: Stamceller kan differentiere til forskellige celletyper, så de er vidt brugt i regenerativ medicin. For eksempel kan stamceller bruges til at reparere eller erstatte beskadigede væv og organer såsom hjertet, lever, knogler,nervesystem osv."


2. Sygdomsbehandling: Stamceller kan bruges til at behandlenogle vanskelige eller uhelbredelige sygdomme. For eksempel kan stamcelletransplantation bruges til behandling af blodsystemsygdomme, såsom leukæmi og lymfom. Stamcelleterapi kan også bruges til behandling af diabetes, Parkinson
39; s sygdom, rygmarvsskade og andre tilstande.


3. Lægemiddeludvikling: Stamceller kan bruges til screening og evaluering af lægemiddeludvikling for at forbedre effektiviteten ognøjagtigheden af ​​lægemiddeludvikling. Ved at bruge stamcellemodeller er det muligt at simulere indtræden og progression af sygdomme og således fremskynde opdagelsen og udviklingen af ​​nye lægemidler.


&3. NMN- og stamceller#


with Forøgelsen af ​​alderen, stamcellernes evne til at opdele vil også falde, og de reaktive iltarter produceret af stamceller under divisionen Processen vil føre til aldring af stamceller og faldet i funktionen. NMN kan spille følgende roller i tilvejebringelsen af ​​stamcellers vitalitet:



1. NMN kan gendanne vitaliteten af ​​stamceller


researchers ved det østkinesiske universitet for videnskab og teknologi har fundet, at NMN kan hjælpe med at opretholde den funktionelle levetid for stamceller i en Petri skål, hvilket forbedrer effektiviteten af ​​stamcelleterapi.



2. NMN forbedrer stamcellevandring

because stamceller ernødvendige for at lokalisere det skadede vævssted for behandlingen til at fungere, forskerne testede effekten af ​​NMN på stamcellevandring . I resultaterne af undersøgelsen blev det vist, at NMN øgede stamcellemigration med tre gange. Disse resultater antyder, at NMN kan forbedre homingeffekten af ​​stamceller til anvendelse i stamcelleterapi.



3. NMN har evnen til at modstå oxidation og forlænge levetiden for stamceller


a 2023 -undersøgelse offentliggjort i antioxidanter fandt, at et stof kendt som NMN fremmer stamcellevækst, reducererniveauer af reaktive iltarter (ROS) og forhindrer stamceller i at komme ind i en aldrende tilstand (en dysfunktionel proinflammatorisk tilstand).



ov Kroppensnormale fysiologiske aktiviteter. Stamceller har også ydet betydelige bidrag til behandlingen af ​​sygdomme.


nmn kan forsinke aldring af stamceller ved at eliminere antallet af reaktive iltarter under stamcelledivision . Derudover kan NMN forbedre migrationsevnen for stamceller, forbedre homingeffekten af ​​stamceller og blive brugt i stamcelleterapi.

-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top