Beskyt dit helbred

Udgivelses dato:2021-07-16

Secondhand røg forårsager underliggende sundhedsmæssige betingelser--a risikofaktor for mere alvorlige COVID symptomer

Exposure for passiv rygning gør vejrtrækning vanskelig, og er også en betydelig risiko faktor for mange underliggende sundhedsmæssige betingelser knyttet mere alvorlig COVID-19 sygdom, including hjertesygdomme, formindsket lungefunktion, og tilhørende risiko for luftvejssygdomme. Når erhvervslivet genoptages, those der anses for høj-risk og modtagelige for virus eksponering blivernødt til at gøre deres bedste for at undgå røg-filled environments. Overlevende fra COVID-19 oplever lungeskade vil også værenødvendigt at undgå passiv rygning.

Secondhand røgskader immunsystemet--a risikofaktor for mere alvorlige COVID symptomer

Secondhand røgskader immunsystemet som det fremgår afnationen' s læge, den amerikanske Surgeon General. Ifølge 2014 Surgeon General', beretning, der er tilstrækkelige beviser til at udlede, at cigaretrøg eksponering kompromitterer immunsystemet og immunforsvaret homestatis, som øger risikoen for flere lidelser, Including lungeinfektion. Tilgængelige videnskab fra Surgeon General Rapporter viser 2006 og 2010, at profileof passiv rygning er stort set i overensstemmelse med det af primær røg inhaleres i lungerne fra en aktiv ryger. Den effect vil forventes at være mindre for brugte sammenlignet med primær eksponering givet volumen af ​​giftstoffer og længde af eksponering. Den potentielle rolle immuno-compromising karakter af passiv rygning er yderligere forstærket afnye Research der har specifikt dokumenteret en sammenhæng mellem de to. (Referencer: Den sundhedsmæssige følger af rygning--50 års fremskridt En rapport fra Det Surgeon General, kapitel 10:. Andre specifikke resultater, p 523 og passiv rygning inducerer Inflammation og svækker Immunitet til luftvejsinfektioner)

Kun 100% røgfri miljøer kan garantere beskyttelse til medarbejdere og lånere fra toksiner i passiv rygning. Ventilation systemer ikke løse de sundhedsmæssige risici ved passiv rygning. Disse systemer kan ikke eliminere udsættelse for de gasser, toksiner, kræftfremkaldende stoffer, og partikelmateriale indeholdt i passiv rygning og e-cigarette aerosol. Selv under korte eller laveniveauer af exposure, Secondhand røg stadig skaber betydelige sundhedsrisici især til det kardiovaskulære system. Der er ikkenoget sikkertniveau af udsættelse for passiv rygning. Virkningerne af passiv eksponering røg på kroppen er umiddelbare og kan producere Adverse inflammatoriske og respiratoriske virkninger inden for 30 minutters eksponering. Vi opfordrer på det kraftigste virksomheder til ReopenSmokefree at beskytte sundhed og sikkerhed for arbejdstagere og offentligheden.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top