Flere reparationsmetoder til metalstemplingsforme

Udgivelses dato:2024-03-19

[answer]: Efter lang-term mekanisk drift er et stort antal metalplader stanset af metalstemplingsform. Selv hvis der er stemplingsolie til at spille en smørings- og beskyttelsesrolle, vil der uundgåeligt være problemer. Det ernødvendigt at adskille og reparere i tide,normalt med formeproducentens deltagelse. Naturligvis er graden af ​​skade også opdelt i let og alvorlig, hvilket bør bestemmes i henhold til reparationsomkostningerne ognødsituationen i produktionscyklussen. Hvis det er for alvorligt, udskiftes matrice direkte.

图片1.png

metal stempling form forekommer hældning, løshed, skabelondeformation kan løses en efter en. Når du vipper, vil det ødelægge integriteten af ​​de stemplingsdele, gøre det blankende ikke -standard, produktdeformation og andre fænomener, først og fremmest, analyse af problemet, bevægelsesvinklen er ikke lodret, kan være mellem skabelonerne hoppet ind i skabelonen Skrot, kan ikke være fladt, du kan afmontere form omorganiseringen, kalibrere posituren igen; Fin-tune afstand på begge sider af formen for at gøre det helt rigtigt; Udskift den deformerede skabelon.-图片2.png

in tilføjelse, metalstemplingsform Der vil være blanking afbøjning, slaginterferens, deformation og andre problemer kan repareres en efter en gennem følgende metoder. Det semi -ntilt -problem kan være forårsaget af utilstrækkelig stempelstyrke, størrelsen på stansen for tæt på hovedet, hvilket resulterer i en ubalance af sidekræfter, størrelsen på stansen kan forkortes eller øges hællængde under påvirkning af interferens , kontroller rigtigheden af ​​die størrelse og position, kontaktgraden efter kombination, rigtigheden af ​​indstillingen af ​​matrisen osv. En af denemmeste måder at gøre dette på er at erstatte matrisholderen, ellers vil de ubalancerede dele blive korrigeret ved slibning.

-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Sanji Hardware Products Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Sanji Hardware Products Co. , Ltd.

Firma Telefon: +86 0769-82767717

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13620004015

Internet side: sanji.danb2b.com

Adresse: No. 3, Dong 1xiang, Guan Mei Xia nan Le Road, Shuanggang, Houjie town, Dongguan City, Guangdong province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top