Noglenyttige tip til valg af CNC -bearbejdningsmaterialer

Udgivelses dato:2023-07-14

kompareret til vakuumstøbning og 3D -udskrivning af to metoder til fremstilling, en lang række materialer er tilgængelige i CNC -bearbejdning. For eksempel kan plast, metal og plade metal osv. Hvorfor kan CNC -maskinværktøjer effektivt behandle forskellige materialer? Fordi disse maskiner kan håndtere forskellige operationer, såsom CNC -fræsning, CNC -slibning, CNC -drejning, CNC -svejsning, slutpositionering, boring og vikling, for at danne de sidste dele, du har brug for.

at denne gang, hvordan man vælger det rigtige materiale For dine CNC -prototyper bliver meget vigtige. Forskellige materiale har forskellige egenskaber, du skal vælge det rigtige materiale i henhold til funktionen af ​​dele. Såsom du har brug for en metalkomponenter, der bruges til et bilhjul, så skal metalmaterialet være hårdt, bære-resisting og unti-rusting. Der er funktioner på grundlag af hvilke disse materialer er valgt. Lad osnu se, hvilke metalmaterialer der er tilgængelige i CNC -bearbejdning og deres funktioner.


aluminum

aluminum har flere serier som 6061 -serien, 6082 serie, 7075 serie , 5083 -serien og så videre. For over fire serier er deres strenght -orden: 7075 høj, andet er medium, deres hårdhedsordre er: 5083 er lav, andet er medium. Derfor, hvis dit produkt involverer flyfittings, gear eller akseldele, rumfart eller elektrisk felt, kan du vælge aluminiumsmateriale. af stål, der bruges bredt af os, den ene er mildt stål, det andet er kulstofstål. Mildt stål er god dannelse og svejsningsevne, som er almindeligt lavt kulstål. Og kulstofstål er let at maskine og svejse, det er stærkere og hårdere, varme

treated for forskellige hårdhed. Hvis dine prototyper involverer svejsning afnitter eller arkitekturindustri, skal du vælge de to stål.


stainless stål

-there er fire klasse serier, sus 303, 304, 306 , 316.

stål med lavt kulstofstof og mindre korrosionsbestandighed. De er god formaing og svejsningsevne, og SUS 316 er mere korrosion og kemisk modstand end 304. Hvis dine produkter involverer medicinske eller kirurgiske instrumenter, husholdningsindustrifelt, kan du vælge en af ​​rustfrit stål.


nylon

 nylon er en slags strenght plast, dets mest fremragende fordel er, at den har højere slidstyrke end alle andre fibre. Denne form for produkt er vidt brugt, er en plast i stedet for stål, jern, kobber og andre metaller af gode materialer, er en vigtig teknisk plast. Hvis dine dele involverer isolatorer eller lejer, kan du vælge plast. , teststik og så videre. Du kan kontrollere egenskaberne for hvert materiale, før du producerer dine prototyper for at sikre, at dine dele har funktionen.


above ernoglenyttige tip til at vælge materiale til dine CNC -prototyper, hvis du har spørgsmål Eller harnogen dele brug for, er du velkommen til at kontakte os for at få gratis tilbud!

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Jobtitel: Project Manager

Afdeling: Engineer

Firma Telefon: +86 0769-86651595

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15322401809

Internet side: fmmachining.danb2b.com

Adresse: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top