Ti grundlæggende principper for installation af manipulator- og sprøjtestøbemaskine

Udgivelses dato:2020-09-09

Under installationen af manipulatoren vil manipulatoren på grund af arbejderens ukorrekte drift ofte have nogle fejl af den ene eller den anden art.Dernæst vil ingeniører fra Topstar dele de ti grundlæggende principper for manipulatoren og installationen af injektionsmaskiner baseret på tidligere erfaringer.

I øjeblikket er traditionelle fremstillingsvirksomheder ved at opgradere til industriel automatisering og industrirobotter i stor målestok.og graden af automatisering i alle samfundslag stiger oghøjere.ModerneForarbejdningsværksteder er generelt udstyret med robotter til at forbedre produktiviteten og udføre opgaver, der er vanskelige at udføre manuelt, eller som erSå farligt.Er manipulatoren sikker?

Faktisk vil manipulatoren under installationen af manipulatoren på grund af arbejdernes ukorrekte funktion ofte have nogle fejl af den ene eller den anden art.På grundlag af den tidligere erfaring vil Ingeniører af Topstar dele ti grundlæggende principper for installationen af manipulator- og indsprøjtningsmaskinen:

1, i to tilstødende sprøjtestøbemaskine, der manipulerer installationen, skal være klar.

2.Alle handlinger og bevægelser griber ikke ind i kontakten til sikkerhedsdøren i sprøjtestøbemaskinen.

3, manipulator af alle lineære, roterende og andre handlinger kan sættes på stedet og kan sættes i et bestemt fejlområde, når fejlen i sætteværdien er, vil den alarmere og stoppe handlingen, og vise fejlinformation på touch screen.

4, sprøjtestøbningsmaskine eller manipulatorsvigt, sprøjtestøbningsmaskine og manipulator vil væreSammenkobling.er, når manipulatoren svigter, at indsprøjtningsmaskinen vil holde op med at fungere; også i den sprøjtestøbte maskinfejl, vil manipulatoren stoppe indsatsen.

5.Armen har en anti- kollisionsfunktion: I tilfælde af funktionsfejl er programmet udstyret med automatisk anti- kollisionsfunktion, som automatisk kan dømme og standse handlingen efter motorens drejningsmoment for at minimere tabet.

6, manipulatoren og virkningen af sprøjtestøbemaskinen er konsekvent, dvs. den vil ikke producere kolliderer eller påvirke virkningen af sprøjtestøbemaskinen, og manipulatorens handling vil heller ikke føre til en overdreven udvidelse af produktionskredsløbet for injektionsformaskinen.

7.I tilfælde af nedlukning af sprøjtestøbningsmaskine (fejlnedlukning, normal nedlukning, udskiftning af mug, vedligeholdelse af udstyr osv.), kan manipulatoren manuelt placeres i en sikker stilling eller andre nødvendige stillinger; interfererer ikke med udskiftning af mug og vedligeholdelse af udstyr.

8, manipulatorsvigt (f.eks. ikke på plads, produktet ikke tages ud, produktet er droppet, osv.) vil straks alarmere og stoppe på touch screen for at vise dets fejl, let til hurtig fejlfinding.

9, nogle produkter har brug for manipulatoren til at omfatte spraysystemet med støbemiddel, sprøjtesprøjtesprøjtemiddel kan sprøjtes nøjagtigt til hulrummet efter mugåbningen (dyse Angle justerbar) og kan justere dosis, kan sætte sprøjtefrekvensen.

10, dvs. at alle parametre og dataindstillinger kan indstilles og ændres gennem computeren, og derefter ned til det manipulator system, der skal udføres, kan også sættes direkte på de mekaniske håndparametre og data.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobtitel: general manager

Afdeling: Marketing

Firma Telefon: +86 0769-81179626

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13794982536

Internet side: runpard.danb2b.com

Adresse: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top