Forskellen mellem monokrystallinsk silicium, polykrystallinsk silicium og amorf silicium i solpaneler

Udgivelses dato:2021-06-28

When det kommer til solcelleteknologi til solpaneler, der er dybest set tre typer, du kan finde på markedet: amorfe vs monokrystallinske vs polycrystalline solpaneler.

&Here, vi#

39; re vil kort forklare fordelene og ulemper ved hver enkelt, så du kan træffe en velinformeret beslutning om, hvorvidt man skal få mono- eller poly- eller amorfe paneler.

Solar panel sammenligning: amorfe vs monokrystallinsk vs polycrystallinske solpanelcelleteknologi

zmkm-800_800 (34).jpg

polycrystalline Solpaneler

polycrystalline celler findes typisk i ridgede paneler. De er mindre effektive end monokrystallinske solceller og kræver et større overfladeareal til samme udgang.

monokrystallinske solpaneler

mono celler findes også i ridet paneler. De er mere effektive end polykrystallinske celler og kan være mindre i størrelse for samme udgang.

crystalline paneler skal være så vinkelret på solen som muligt for at opnå den bedste ydeevne. Krystallinske paneler udfører ikke såvel i delvis skygge (sammenlignet med amorfe celler), og de mister gradvist en lille procentdel af output, da temperaturen stiger over 25 ° C.

-you kan finde en mere i

depth sammenligning af mono vs Poly solpanel her.

amorfe solpaneler

so, der kort dækker monokrystallinske vs polycrystallinske solpaneler. Nu, for amorfe. Amorfe celler giver højere effektivitet end de to andre. De er din mest effektive celle på markedet i dag, selv om de kræver dobbelt så meget overfladeareal for samme effekt som et monokrystallinsk tæppe eller panel. Men de er mere fleksible og kan håndtere højere temperaturer bedre.

amorfe celler er konstrueret af et fint lag af silicium, hvilket gør det muligt for solpaneler at være mere fleksible og derfor lette.

amorfe celler kan modstå højere temperaturer uden output påvirkes, sammenlignet med poly- eller monokrystallinske celler.

-amorfe celler udfører bedre under lave lysforhold sammenlignet med selv de mest effektive monokrystallinske paneler. Dette skyldes, at de kan absorbere et bredere bånd af Visibl Lightspercyrum på grund af den uni

solar triple junction celleteknologi.

-so, det var vores korte rundown af amorfe vs monokrystallinske vs polycrystallinske solpaneler. Tjek vores mere i depth videnskabelig forklaring på de forskellige typer solpanel eller gå til vores www.ucwdk.cn

side for flere detaljer.

thank du for at komme og ønske dig et godt liv!



\\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top